Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για το Motor Festival 1 και 2 Απριλίου στη Λάρισα

Κάντε like στη σελίδα μας statusvoice.gr ,like σχόλιο και κοινοποίηση του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για 3 διπλές προσκλήσεις για το Motor Festival 2017 στη Λάρισα.Λήξη διαγωνισμού Παρασκευήστις 6μ.μ
01-02 Απριλίου 2017 - Λάρισα 
O μηχανοκίνητος αθλητισμός και η μηχανοκίνηση είναι στιλ, είναι μόδα, είναι τρόπος έκφρασης και πάνω από όλα τρόπος ζωής… Και μάλιστα πολύ δυναμικός και εντυπωσιακός!
Το Motor Festival επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά κοντά σας, ως θεσμός πλέον, πιο δυνατό, πιο εντυπωσιακό και απόλυτα ανατρεπτικό. Η μοναδική και η μεγαλύτερη γιορτή που εξυψώνει το μηχανοκίνητο σε όλες του τις μορφές στην Ελλάδα, το γεγονός της χρονιάς, η διοργάνωση που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο και στους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., έρχεται τον Σεπτέμβρη δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και στους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν, να απολαύσουν, να περάσουν καλά.
Στο διήμερο Motor Festival 2017 | Born to Race, τόσο στην Λάρισα, όσο και στην Αθήνα, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παίζει πάντα κεντρικό ρόλο, προβάλλοντας το Ελληνικό Μηχανοκίνητο Ράλλυ
Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster , Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ ,Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck,
συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να διαφοροποιούμαστε, ξεχωρίζουμε, να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον και να τραβάμε την προσοχή. Το αγαπημένο σου όχημα, ο αγαπημένος σου οδηγός, το λατρεμένο άθλημα, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν το δικό μας τρόπο έκφρασης το δικό μας μέσο για να οδηγήσουμε τους λάτρεις της μηχανοκινησης σε μια μοναδική εμπειρία και διέξοδο από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.
Όλος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα είναι εκεί
Ράλλυ Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster , Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ ,Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck, και φυσικά τα κλασικά, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα ενωθούν στη μεγάλη γιορτή της μηχανοκινησης στο Motor Festival V.
Μία δυνατή προσθήκη επίσης θα είναι η παρουσίαση κλασικών ιστορικών και στρατιωτικών οχημάτων. Είμαστε οι μόνοι που ενώνουμε το χθες το σήμερα και το αύριο με τον καλύτερο τρόπο… Κορυφαίες βελτιώσεις από καταξιωμένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αλλά και στην καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις στον κόσμο της μηχανοκίνησης, όλα ενωμένα σε ένα χώρο!
Τα μηχανοκίνητα θεάματα πρωταγωνιστούν, κυριαρχούν, εξουσιάζουν, κυριεύουν το κοινο και τα βλέμματα. Η διάθεση μας ηδη χτυπάει κόφτες για να πετύχουμε οτι μεγαλύτερο και θεαματικό εχει συμβεί σε όλα τα προηγούμενα φεστιβάλ μαζί. Σένα χώρο με μια μεγάλη κεντρική σκηνή και γιγαντο-οθόνες, όπου τα θεαματα τα Show, τα προϊόντα των εκθετών και οι ιδιοι θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει, πλαισιωμένα από άνετους και ευρύχωρους εκθεσιακούς χώρους.
Η κάθε συμμετοχή έχει το δικό της μερίδιο στην εξέλιξη της ζωής, στη διαμόρφωση του σήμερα, του αύριο, αλλά κα του απώτερου μέλλοντος μας. Όλοι μαζί αλλάζουμε τα δεδομένα, σηματοδοτώντας τις επόμενες αλλαγές στη ζωή μας. Να ανοίγεις τον δρόμο στην εξέλιξη! Αυτό είναι που μετράει… Motor Festival 2017
Share on Google Plus

0 σχόλια: