8 πράγματα που οι άντρες αγαπούν στις γυναίκες!

Αν και η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άντρες όταν θέλουν να πλησιάσουν μια γυναίκα, ωστόσο -είτε το πιστεύετε είτε όχι- υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία δίνουν περισσότερη προσοχή από αυτή. Ποια είναι αυτά;
Όταν τους ακούτε πραγματικά
Οι περισσότεροι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες που είναι καλές ακροάτριες, που είναι δηλαδή σε θέση να ακούνε και όχι να δίνουν μόνο συμβουλές και να κάνουν παρατηρήσεις. Μπορεί οι άντρες να είναι πιο λακωνικοί από τις γυναίκες, όμως, έχουν και εκείνοι την ανάγκη να συζητάνε αυτά που τους απασχολούν.
Όταν είστε αυθόρμητες
Ένας άντρας σχεδόν ποτέ δεν θα τραγουδήσει δυνατά ή θα χορέψει στο σπίτι μπροστά σε μια γυναίκα. Παρόλα αυτά, εκείνος εκτιμάει όταν η σύντροφος του είναι αυθόρμητη. Αν βάλετε δυνατά μουσική και αρχίζετε να χορεύετε, τότε η αντίδραση του συντρόφου σας σίγουρα θα είναι θετική.
Όταν οδηγείτε καλά
Παρά το γεγονός ότι οι άνδρες διαμαρτύρονται για τις γυναίκες οδηγούς, οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι ενθουσιάζονται με τις γυναίκες που είναι καλές στην οδήγηση.
Όταν απολαμβάνετε το καλό φαγητό
Πολλές γυναίκες, όλες σχεδόν, έχουν εμμονή με τις θερμίδες και τις καταγράφουν μανιωδώς, για να μην πάρουν κιλά. Έτσι, όταν ένας άντρας βρει μια γυναίκα που της αρέσει να απολαμβάνει το φαγητό, τότε την εκτιμάει δεόντως.
Όταν μαγειρεύετε καλά
Μια παροιμία λέει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και μπορεί να έχει δίκιο. Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν και φυσικά που είναι πρόθυμες να μαγειρεύουν για εκείνους. Μπορεί να σας ακούγεται παλιομοδίτικο όλο αυτό, όμως οι ειδικοί συμφωνούν ότι το αντρικό φύλο εκτιμάει τις καλές μαγείρισσες.
Όταν είστε αληθινές
Να γελάτε αληθινά και με την καρδιά σας. Να μην είστε πάντα βαμμένες. Να κλαίτε. Και γενικά να μην είστε στημένες προσπαθώντας πάντα να δημιουργήσετε καλή εντύπωση.
Όταν νοιάζεστε
Οι άντρες θέλουν πραγματικά να νιώθουν ότι νοιάζεστε για εκείνους. Αλλά δεν στέκονται μόνο σε προσωπικό επίπεδο, γιατί θέλουν να αγαπάτε τους γονείς τους, τους φίλους τους και φυσικά να ενδιαφέρεστε για τη δουλειά τους και τις ανησυχίες τους.
Όταν τους κάνετε να γελάνε
Η αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ σημαντική για τους άντρες, όπως ισχύει και για τις γυναίκες. Αν λοιπόν θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή επιστρατέψτε το χιούμορ σας.
Πηγή: Jenny.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: