Οι φυλές των γυναικών που ξενερώνουν τους άντρες!

Το θέμα αυτό μ’ απασχολούσε πάντα. Ακόμα και πριν παντρευτώ και κάνω οικογένεια, το συζητούσα με φίλους και γνωστούς. Ρωτούσα, σκεφτόμουν, μάζευα “υλικό”. Ανακάλυψα πως μας είχαν χωρίσει σε κατηγορίες εμάς τις γυναίκες οι φίλοι… εραστές.  Συγκέντρωσα την έρευνα μου λοιπόν και σας την παρουσιάζω:

Η ενοχλητική-ερωτευμένη
Αναρωτιέσαι γιατί απομακρύνεται όταν στέλνεις 10 μηνύματα σε μια ώρα;

Γιατί δεν απαντά στις 12 κλήσεις που του έκανες μέχρι το μεσημέρι;
Εντάξει έχεις ενθουσιαστεί, ερωτευτεί, καψουρεύτηκες. Κάνε και λίγο κράτει! Α στον να σε κυνηγήσει λιγάκι κι αυτός. Παίξτο και λίγο δύσκολη. Τον διώχνεις με τόσο ενδιαφέρον, νιώθει εγκλωβισμένος. Ε θα φύγει τι θα κάνει;

Η απόμακρη  
Αν κάνεις εβδομάδες ν’ απαντήσεις στα μηνύματα ή δεν μιλάς καθόλου στις συζητήσεις μεταξύ σας για να το παίξεις “δύσκολη”, θα φύγει να ξέρεις. Να είσαι σίγουρη πως θα πάει κάπου να τον κανακέψουν. Πάντα η Μαμά του θα τον έχει κακομάθει σαν “κανακάρης” που είναι και θέλει να νιώθει κέντρο ή έστω κοντά στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Τι δηλαδή, δεν θα τον φροντίζεις λιγάκι όπως εκείνη;

Η εύκολη 
Του.. “κάθισες” από το πρώτο ραντεβού; Καλά, είσαι “του σκοινιού και του παλουκιού” (το δεύτερο στην κυριολεξία). Τι να σε κάνει; Συμπεραίνει πως κάνεις το ίδιο μ’ ένα σωρό άλλους. Είσαι του χεριού του. Δωρεάν σεξ χωρίς ανταλλάγματα. Μέχρις εκεί θα φτάσεις κοριτσάκι μου.

Η Νύφη 
Το “χάνεις” λιγάκι κι αρχίζεις να ρωτάς : “Και τώρα εμείς που βρισκόμαστε;” ή “Που θα καταλήξει αυτή η σχέση;” ή “Βλέπεις κάποιο μέλλον για μας τους δυο;” ή “Βγαίνεις και με κάποια άλλη;” Λάθος ερωτήσεις κάνεις κοπέλα μου. Θα οδηγηθεί μακριά σου με βήματα λαγού. Ρωτάμε την κατάλληλη στιγμή, όταν διαισθανθούμε ενδιαφέρον κι αποκλειστικότητα. Δεν απαιτούμε. Αν η σχέση περιορίζεται στο να βγαίνετε μαζί ή μόνο στο σεξ και δεν υπάρχει “φως στο τούνελ” καλά θα ήταν να αντιδράσεις πρώτη πριν σου ξεριζώσει την καρδιά.

Η μέτρια 
Αν δεν τον κάνεις να ζηλεύει καθόλου και οι φίλοι του δεν σε προσέχουν καλά πρόσεχε λιγάκι.  Αν είναι να τρώει μόνος από ένα πιάτο σκουπίδια, αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί και θα θελήσει λίγο “τούρτα” που την λιμπίζονται και οι άλλοι. Καν τον να σε δει και λίγο σαν έπαθλο.

Το πατάκι της εξώπορτας
Αυτή που συνηθίζει να την ποδοπατά γιατί του το επιτρέπει. Θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει το σκούπισμα των παπουτσιών του επάνω σου καρδούλα μου, έως ότου τον σταματήσεις. Όσο του επιτρέπεις την άθλια συμπεριφορά θα συνεχίζει και δεν θα σε υπολογίζει καθόλου αν θες να ξέρεις. Είσαι δεδομένο κι όχι ανάγκη και δεν έχεις καμιά αξία γι αυτόν.

Η καριόλα
Αν είσαι απότομη, κυκλοθυμική, αν απαντάς και διαρκώς τον “ταπώνεις ”
κι υποπτευθεί πως θέλεις να τον ελέγχεις, θα το σκάσει (σιγουράκι φιλενάδα αυτό). Κούλαρε λίγο. δηλαδή τι πειράζει που πήγε στο γήπεδο με τους κολλητούς ή βγήκε με τον Γιάννη τον συμμαθητή του που είναι “χάσιμο” μεταξύ μας αλλά είναι φίλοι;  Ή που πήγε στης μαμάς του για φαγητό; Λίγο λάσκα δεν βλάφτει, άκου κι εμένα.

Τελειώνω (επιτέλους) Η καλύτερη
Η γυναίκα “σέλφι”. Το ίντερνετ, φιλενάδα να είναι καλά. Άπειρα τα γκομενάκια που ανεβάζουν διαρκώς τα “προσόντα” τους φάτσα παρτίδα. Πανευκολάκι πια να βρει κάτι πιο ελκυστικό. Κι αυτός εδώ (μην κοιτάς που κάνω πλακίτσα) είναι ο χειρότερος λόγος και ο πιο δύσκολος να δεχθείς.  Μα είναι αλήθεια. Το ίντερνετ έδωσε την δυνατότητα και το άλλοθι να διαλέξεις κάτι καλύτερο, άκοπα, αβασάνιστα, αβάδιστα (όπως λέγανε στις Μικρές Αγγελίες). Κι ας μην είναι καλύτερη στ’ αλήθεια. Εσάς θα σας τελειώσει κι εσύ κομμάτια. Εδώ δεν έχω συμβουλή γιατί τι να κάνεις απέναντι στην καύλα; Τι να σου πω; Μη σου τύχει μόνο.
loveletters.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: