3 Εναλλακτικοί τρόποι για να φορέσεις το μαύρο κουστούμι!

Οι πιο καλοντυμένοι άντρες όλο και πιο συχνά δοκιμάζουν το επίσημο ντύσιμο, το στυλ εκείνο ενός μαύρου κουστουμιού.
Όταν επιλέγεις μόνο μαύρο χρώμα στο ντύσιμο σου από τη κορυφή ως τα νύχια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διαταράξεις το κλασικό παραδοσιακό κουστούμι (μαύρο σακάκι, άσπρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι), ωστόσο χρειάζεσαι κάποιες σωστές συμβουλές για να το κάνεις με επιτυχία.
Στιλιστικές συμβουλές για να δείχνει κομψό το κουστούμι σου χωρίς πουκάμισο και γραβάτα!
Είναι σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις στιλιστικές σου επιλογές διότι ένα στραβοπάτημα μπορεί να σε κάνει να δείχνεις σαν το προσωπικό του catering της εκδήλωσης που έχεις παρευρεθεί. Το μυστικό για να επιτύχεις κάθε μονοχρωματικό ντύσιμο είναι να συνδυάσεις το κατάλληλο ύφασμα με το κατάλληλο μοτίβο.
Ένα μαύρο σακάκι σε συνδυασμό με ένα μαύρο t-shirt, είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν υπάρχει κάποια μικρή αντίθεση μεταξύ τους όσον αφορά την ποιότητα των υφασμάτων.
Για παράδειγμα, μια γυαλιστερή λεπτομέρεια στο γιακά του κουστουμιού μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στο συνολικό ντύσιμο και να προσφέρει το καλύτερο στιλιστικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να προσέξεις τις λεπτομέρειες αν θέλεις να δείχνεις καλοντυμένος.
Επίσης ένα πιο casual t-shirt κάνει το κουστούμι σου να δείχνει λιγότερο επίσημο και παλιακό.
Μια δεύτερη επιλογή είναι η εξής: Επέλεξε μαύρο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα και συνδύασε τα με ένα κουστούμι τριών κομματιών σε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του μαύρου (μια εξαιρετική επιλογή είναι το σκούρο γκρι) με διακριτικό μοτίβο στο ύφασμα του. Όταν επιλέγεις να φορέσεις ένα κουστούμι τριών κομματιών με μαύρους συνδυασμούς τότε το προτιμότερο θα ήταν να αποφύγεις επιπλέον αξεσουάρ. Φρόντισε λοιπόν να μην παραφορτώσεις το ντύσιμο σου με μαντηλάκι στο πέτο, καρφίτσες, κοσμήματα κλπ.
Μια τρίτη επιλογή είναι να φορέσεις ένα μαύρο σακάκι με δυο κουμπιά και να το συνδυάσεις με ασπρόμαυρο ριγέ μακρυμάνικο t-shirt.
Είναι ένα κομψό look χωρίς να δείχνει παραφορτωμένο και επίσημο. Ένα έξτρα μπόνους: οι οριζόντιες ρίγες, ακόμη και κάτω από το κουστούμι, δίνει τη ψευδαίσθηση ενός πιο γεροδεμένου και μεγαλόσωμου άντρα σε μια αδύνατη σιλουέτα.
Πηγή  manslife.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: