3 βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ (και μάλλον δεν τα ήξερες)

Ήρθε η ώρα να ενημερωθείς σωστά
Νομίζεις ότι επειδή έχεις πια φτάσει τα 30, ότι ξέρεις και τα πάντα γύρω από τους άντρες και το σεξ;
Όχι φίλη μου, να σε ενημερώσω ότι το σεξ είναι ένας τομέας σκοτεινός και αβέβαιος, ο οποίος σου μαθαίνει σχεδόν καθημερινά νέα πράγματα και ευτυχώς να λέμε γιατί η χρησιμότητα αυτής εδώ της στήλης θα ήταν ουσιαστικά άχρηστη. Είχες άραγε σκεφτεί ποτέ, ότι οι άντρες δεν είναι ούτε τόσο φλατ όσο πιστεύεις, ούτε και αποκλειστικά οπτικά όντα-είναι αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό-;
Με λίγα λόγια, υπάρχουν κάποιες πολύ βασικές λεπτομέρειες οι οποίες ίσως σου διαφεύγουν αλλά καλώς ή κακώς είναι κομβικής σημασίας για να μπορέσει να απολαύσει το σεξ μαζί σου ακόμη περισσότερο.
Εμείς λοιπόν, σου έχουμε 3 βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ και ίσως σου διαφεύγουν.
1. Ρίξε φως στην υπόθεση:
Eντάξει, μπορεί οι άντρες να μην είναι μόνο οπτικά όντα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κλείνουν και τα μάτια στη σέξι σου παρουσία. Και πώς θα γίνει αυτό αγαπητή μου, όταν έχεις απαιτήσει να επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι; Θα στο πω ακόμη μία φορά και δεν το ξαναλέω: Του είναι αδιάφορη και η κυτταρίτιδά σου και οι ραγάδες σου. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνει σεξ μαζί σου. Και να σε βλέπει. Οπότε άναψε τα φώτα. Ήρθε η ώρα να αντικρίσεις την αλήθεια κατάματα.
2. Τη θέλει την οδηγία του:
Όχι, δεν είναι εγωιστής, τουλάχιστον όχι τόσο όσο πιστεύεις. Αυτό σημαίνει ότι και τα σχόλιο του το θέλει, και την οδηγία και το feedback. Εξάλλου, πώς θα ξέρει ότι το κάνει καλά, αν δε λάβει από σένα μία κουβέντα ενθαρρυντική ή αποτρεπτική; Σε κάθε περίπτωση, και αν όντως θέλεις το σεξ σου να είναι για βραβείο, θα πρέπει να ανοίγεις το στοματάκι σου και να μιλάς. Απλά τα πράγματα.
3. Δεν είναι το παν ο οργασμός του:
Θα περίμενες εσύ ποτέ να ακούσεις κάτι τέτοιο για έναν άντρα; Κι όμως αγαπημένη μου, ο οργασμός του μπαίνει σε δεύτερη μοίρα μιας και αυτό που θέλει κυρίως είναι να ικανοποιήσει εσένα. Και μη νομίζεις ότι το κάνει από αλτρουισμό ή κάτι τέτοιο-όχι πάντα τουλάχιστον-αλλά πολύ απλά γιατί νιώθει υπέροχα όταν σε κάνει να τελειώνεις. Πώς να στο πω διαφορετικά; Ανεβαίνει το level του βρε κορίτσι μου.
Πηγή queen.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: