Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς άνδρες

Όλες οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο πρότυπο άντρα και οι περισσότερες από αυτές το ιδανικό αρσενικό το φαντάζονται ψηλό.
Ενώ όμως, ψηλοί ή κοντοί όλοι άντρες είναι στην ουσία γιατί οι γυναίκες προτιμούν και συνήθως ερωτεύονται τα ψηλότερα αγόρια;
Αυτοπεποίθηση:
Οι ψηλοί άνδρες, όπως είναι φυσικό, έχουν συνήθως περισσότερη αυτοπεποίθηση από τους κοντύτερους και, όπως είναι γνωστό, αυτό λειτουργεί σαν μαγνήτης για τα θηλυκά.
Ασφάλεια:
Πάνω από όλα οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια κάθε μορφής από οικονομική μέχρι συναισθηματική. Είναι, λοιπόν, λογικό και επόμενο να ικανοποιούν την ανάγκη τους αυτή όταν σηκώνονται στις μύτες για να φιλήσουν τον καλό τους και όταν ξαπλώνουν στο στήθος του με τον όγκο του στο κρεβάτι να υπερέχει.
Παρουσία:
Οι ψηλοί άντρες έχουν έντονη παρουσία σε ένα χώρο. Βέβαια και οι κοντοί άντρες έχουν άλλα όχι με την καλή έννοια. Οι γυναίκες, όμως, προτιμούν άντρες που φαίνονται και δεν θυμίζουν μίνι αξεσουάρ πλάι τους. Βέβαια, το ύψος είναι απλά ένας παράγοντας. Υπάρχουν πολλοί πιο σημαντικοί λόγοι για να ερωτευτεί μια γυναίκα κάποιον, ακόμη και αν είναι πιο κοντός και από τον Κοντορεβιθούλη. Βλέπετε οι γίγαντες δεν κερδίζουν πάντα. Μέχρι και ο Γολιάθ την πάτησε.
Πηγή   tsantiri.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: