ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ :Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ

«Ο Αυτόχειρας»
Την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα «Ο Αυτόχειρας», το νέο έργο της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής». 

Πρόκειται για μια εκπληκτική πικρή κωμωδία, ένα έργο εντυπωσιακό, λαϊκό και απενοχοποιημένο με γρήγορους ρυθμούς και σουρεαλιστικά στοιχεία και ταυτόχρονα τρομακτικά επίκαιρη.

  «Ο Αυτόχειρας» του  Νικολάι Έρντμαν ανεβαίνει για 8 μόνο παραστάσεις στο Αμϕιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη και σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη.


Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες των παραστάσεων είναι 20,21,22,23,24,25,26 και 27 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο Αμϕιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζη & Κουμουνδούρου) με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ. 
Οι άνεργοι και οι ϕοιτητές (με την επίδειξη της κάρτας και του πάσου αντίστοιχα) πληρώνουν στα 2 άτομα 1 εισιτήριο.

Παίζουν με σειρά εμϕάνισης: 
Γιάννης Χαρισμαΐδης,
 Ελένη Παντελιάδου,
 Μαρίνα Αρχοντούλη, 
Κατερίνα  Πουρουτίδου, 
Κωνσταντίνος Καζαμίας, 
Ελένη Φασούλα,  
Λίλια Στάθη,
  Κώστας Χατζηστεργίου,
 Νίκη Φασούλα, 
Μάγδα Καζαντζή, 
Κίμων Μπαχατήρογλου,
 Πάρις Μποντικούλης,
 Κωνσταντίνα Τζουβάρα και Ηλιάνα Μπόντε.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Σεμιόν Σεμιόνοβιτς Ποντσεκάλνικοϕ, κεντρικός ήρωας, βρίσκεται σε απόγνωση λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας του, ενώ ο περίγυρός του, λόγω μιας παρεξήγησης, πιστεύει ότι ο Σεμιόν έχει αποϕασίσει να αυτοκτονήσει. 
Στη συνέχεια, από το σπίτι του Σεμιόν παρελαύνει ένας «στρατός» ατόμων που εκπροσωπώντας τη διανόηση, την εκκλησία, το εμπόριο, την τέχνη, αλλά και τον ιδιοτελή εαυτό τους, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Σεμιόν να αυτοκτονήσει για λογ λογαριασμό τους με σκοπό να εκμεταλλευτούν το θάνατο του «αυτόχειρα».
Share on Google Plus

0 σχόλια: