Στα καρό πουκάμισα λέμε ναι

Ας μιλήσουμε λίγο για το καρό βγάζοντας από το μυαλό μας ότι αποτελεί χρώμα κατατεθέν της αυτοκρατορίας των χίπστερ. Γιατί δεν αποτελεί.
Το καρό φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα εμβληματικά στυλ της εκάστοτε εποχής. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι το καρό και δη στο πουκάμισο είναι μία μεγάλη υπόθεση. Γιατί σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μία προσεγμένη εμφάνιση χωρίς να έχεις προσπαθήσει για το παραμικρό. Από μόνο του, το καρό πουκάμισο είναι ένα κομμάτι που θα στιγματίσει το στυλ του κατόχου του ακόμη και αν είναι το μοναδικό 'φαντεζί' ρούχο που έχει στην ντουλάπα του.
Μεταξύ μας, καλύτερα αν είναι. Και το καλύτερο αβαντάζ του άντρα που θα πιστέψει στις ευεργετικές ιδιότητες του καρό πουκαμίσου και θα το βάλει στη ζωή του το αφήσαμε για το τέλος: Δεν υπάρχει περίπτωση στο πέρασμά του να μην τραβήξει τα βλέμματα. Θέλει δεν θέλει. Γιατί το καρό δεν είναι ένα χρώμα που περνάει απαρατήρητο. Σε άλλα, να τονίσουμε ότι οι γυναίκες λατρεύουν το καρό χρώμα στους άντρες. Ο λόγος; Το στυλ που τους δίνει είναι αξεπέραστο.
Πηγή fashionkit
Share on Google Plus

0 σχόλια: