Καθαρίστε το Διαμέρισμά σας όπως το Αυτoκίνητό σας:

Τips Καθαρισμού για Άντρες  Πάρτε ένα γυαλιστικό αυτοκινήτου. Με αυτό θα εμποδίσετε το σαπούνι και τον αφρό να κολλάει στη ντουζιέρα σας.
Καθαρίστε τη μπανιέρα ή τη ντουζιέρα σας ενώ κάνετε μπάνιο. Θα γλιτώσετε πολύ χρόνο. Συγυρίστε το σαλόνι στις διαφημίσεις της αγαπημένης σας εκπομπής.
Μαζέψτε τα ρούχα από τον καναπέ ή πλύντε τα πιάτα. Είστε άντρας και μένετε μόνος σας; Υπάρχει τρόπος να καθαρίζετε το σπίτι σας τόσο γρήγορα όσο το αυτοκίνητό σας. Δείτε τα tips καθαρισμού που θα σας λύσουν τα χέρια! Προσποιηθείτε πως το διαμέρισμά σας είναι το αυτοκίνητό σας. Σίγουρα θα ξοδεύετε πολύ χρόνο στο πλύσιμο και το καθάρισμα του αυτοκινήτου σας και είναι μια δουλειά που δε βαριέστε ποτέ.
Γιατί να μην καθαρίσετε, λοιπόν, το διαμέρισμά σας όπως το αυτοκίνητό σας; Σκουπίστε κάτω από τα έπιπλα, ξεσκονίστε κάθε γωνίτσα και επιφάνεια και τρίψτε κάθε σημείο όπως θα κάνατε και με το αυτοκίνητό σας. Μόλις το καθαρίσετε όλο θα έχετε καταφέρει να μπείτε σε μία σειρά.
Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το διατηρείτε καθαρό. Αν είστε εντελώς άσχετοι (οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε ιδέα τι θα πει ξεσκονόπανο) δείτε ποια είναι τα βασικά πράγματα που θα πρέπει να προμηθευτείτε για να ξεκινήσετε: ένα πολυκαθαριστικό για όλες τις επιφάνειες, ένα καθαριστικό για τα τζάμια, μερικά καθαρά βαμβακερά πανιά, μερικά σφουγγάρια, βούρτσες για τρίψιμο, μία σφουγγαρίστρα, έναν κουβά και μία σκούπα.
Αφού προμηθευτείτε τα απαραίτητα ακολουθήστε τα παρακάτω πολύ απλά tips για να κάνετε τις δουλειές σας παιχνιδάκι. Δημιουργήστε ένα πλάνο Στους άντρες αρέσει ο σωστός προγραμματισμός. Αν είστε βραδινός τύπος και σας εμπνέει η νύχτα δεν είναι καθόλου κακό να κάνετε τις δουλειές σας στις 2 τα ξημερώματα.
Αν δεν θέλετε να αφιερώνετε πάνω από 10 λεπτά τη φορά στο καθάρισμα, αφιερώνετε 10 λεπτά την ημέρα κάνοντας μια και μόνο δουλειά. Μέσα σε μία εβδομάδα θα έχετε καταφέρει να κάνετε τα βασικά. Κάντε δύο δουλειές ταυτόχρονα Άλλωστε καυχιέστε ότι αυτό είναι το μεγάλο σας ατού. Το μόνο που μένει είναι να το αποδείξετε. Μπορείτε για παράδειγμα να καθαρίσετε το μπάνιο ενώ ταυτόχρονα καθαρίζετε τον εαυτό σας.
Τρίψτε τη ντουζιέρα ή το μπάνιο σας ενώ κάνετε μπάνιο. Αφού χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα, ρίξτε λίγο απορρυπαντικό μέσα και αφήστε το να δράσει μέχρι την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε. Πέραστε με ένα πανί το νεροχύτη του μπάνιου αφού πλύνετε τα δόντια σας.
Αν κάποια στιγμή νιώσετε ότι θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο, δείτε πως να λάμψετε το τηλέφωνο του ντους σας. Πάρτε ένα σκουπάκι Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια είναι ένα μικρό ηλεκτρικό σκουπάκι το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ για ένα γρήγορο καθάρισμα του πατώματος της κουζίνας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να πλένετε στα γρήγορα ότι πιάτα έχετε στο νεροχύτη σας πριν πέσετε για ύπνο.
Κάνοντας αυτή τη μικρή θυσία δε θα γεμίζει ο νεροχύτης σας με στοίβες πιάτων. Εκμεταλλευτείτε τις διαφημίσεις Ξεσκονίστε, σκουπίστε ή μαζέψτε τα πεταμένα ρούχα από το σαλόνι σας κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων της αγαπημένης σας εκπομπής.
Όπως και να το κάνουμε το καθάρισμα του σπιτιού είναι μία δουλειά που πρέπει να γίνεται. Πάρτε το απόφαση και αφιερώστε λίγο χρόνο καθημερινά για να ζείτε σε ένα ωραίο περιβάλλον. Δε θέλετε να σκέφτεστε κάθε φορά που θέλετε να φέρετε μια κοπέλα στο σπίτι τι συμπεράσματα θα βγάλει για εσάς. Γιατί τα κοιτάνε αυτά, να ξέρετε.
Πηγη spirossoulis.com
Share on Google Plus

0 σχόλια: