9 σκέψεις που κάνεις, όταν το κινητό του φίλου σου πέφτει (ξεκλειδωμένο) στα χέρια σου!

Δε χρειάζεται να είσαι (υπερβολικά) ζηλιάρα για να μπεις στον πειρασμό να τσεκάρεις τον κωδικό που κλειδώνει το κινητό του αγοριού σου και να το ψαχουλέψεις στην πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί.
Έλα παραδέξου το, άνθρωπος είσαι κι εσύ και είναι λογικό να διακατέχεσαι από περιέργεια για το τι μπορεί να κρύβει η ...προέκταση του χεριού του φίλου σου. Ανεξάρτητα, λοιπόν από τις αρχές σου σχετικά με την αδιακρισία (όλες τα ίδια λέμε), έχεις βρεθεί κι εσύ σ' αυτή τη θέση ή στην καλύτερη, έχει περάσει από το μυαλό σου να το κάνεις.
Για να δούμε λοιπόν, 9 παράλογες σκέψεις που βομβαρδίζουν το μυαλό μας την στιγμή που το κινητό του συντρόφου μας βρίσκεται στα χέρια μας:
1. «Ποια είναι αυτή η κοπέλα;»
Βλέπεις εικονίδιο με γυναικεία φιγούρα στις συνομιλίες του στο facebook κι αμέσως αναρωτιέσαι ποια μπορεί να είναι αυτή η κοπέλα. Και για κάποιον περίεργο λόγο, οι μόνες εκδοχές που σου περνούν από το μυαλό έχουν να κάνουν με αχαλίνωτο sexting και κρυφά ραντεβού. Τα ενδεχόμενα της απλής φίλης, ξαδέρφης ή ακόμη κι αδερφής, απλά απορρίπτονται.
2. «Μήπως να αντικαταστήσω όλες τις φωτογραφίες του με δικές μου selfies;»
«Ακραίο, αλλά αποτελεσματικό. Δε θα με ξεχάσει ποτέ!», σκέφτεσαι. Ευτυχώς επανέρχεσαι στην πραγματικότητα μετά από 4-5 δευτερόλεπτα. Το ελπίζω.
3. «Πως μπορώ να ελέγξω όλες του τις επαφές το πολύ μέσα σε 5 λεπτά;»
Όλοι εσείς που κάνετε αυτές τις πρωτότυπες κι εντυπωσιακές τεχνολογικές ανακαλύψεις, μήπως να μας βοηθούσατε και με κάτι πιο πρακτικό;
4. «Πρέπει να κάνω screenshot όλες του τις συνομιλίες!»
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, κάτι τέτοιο είναι επιεικώς αδύνατο!
5. «Ας στείλω μία selfie μου σε όλες τις γυναικείες επαφές που έχει στο Snapchat.»
Σε πρώτη ανάγνωση δεν τη λες και κακή σαν ιδέα. Αν το καλοσκεφτείς βέβαια, καλύτερο αποτέλεσμα θα είχε να πείσεις τον ίδιο τον φίλο σου να ποστάρει περισσότερες κοινές σας φωτογραφίες. Έτσι, δεν αφήνεις περιθώριο σε καμία «ανταγωνίστρια»!
6. «Λες να καταλάβει ότι κοίταξα το κινητό του αν δει δακτυλικά μου αποτυπώματα στην οθόνη;»
Αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν πρέπει να ανησυχείς, είναι αυτό ακριβώς. Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει άντρας τόσο παρατηρητικός που θα έδινε σημασία σε μια τέτοια λεπτομέρεια. Στο εγγυώμαι με κάθε βεβαιότητα, συνεπώς ...ανησύχησε για πιο σοβαρά ζητήματα!
7. «Καλά, αν βρω γυμνή φωτογραφία κάποιας, δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσει!"
...είπε κάθε αφελής γυναίκα εκεί έξω...
8. «Να αλλάξω το φόντο στο κινητό του με μια φωτογραφία μας για να μην με ξεχνάει ποτέ;»
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πέραν του οτι θα καταλάβει αμέσως οτι κάτι έκανες με την συσκευή του και θα σου βάλει τις φωνές, 10 δευτερόλεπτα μετά θα σε αλλάξει εκ νέου με τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή/μπασκετμπολίστα. Κι αυτό στην καλύτερη. Γιατί στην χειρότερη, ως φόντο θα εμφανίζονται τα οπίσθια της αγαπημένης του ηθοποιού. Και δεν εννοώ τις «αθώες κοπέλες» του Χόλιγουντ...
9. «Λες να αλλάξω τον κωδικό του, να τον παιδέψω λίγο;»
Πολύ κακή ιδέα. Αιτία χωρισμού,
Πριν κάνεις αυτές τις 9 σκέψεις πάντως, εγώ θα επιλέξω να σου υπενθυμίσω πως ...η περιέργεια, σκότωσε την γάτα!
Πηγή neopolis.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: