ΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑ ΜΑΧΑΛΑ


Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Μαίου 2017 στο πάρκο Αλκαζάρ (Μνημείο Εθνικής Αντίστασης) η μουσικοχορευτική βραδιά «Πέρα στον Πέρα Μαχαλά» που διοργάνωσε η 1η Δημοτική Κοινότητα Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Μ.Ε.Σ Πέρα Μαχαλά στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας Πολιτισμού και Ανάπτυξης .
290 χορευτές από 10 Πολιτιστικούς Συλλόγους ταξίδεψαν  πλήθος  κόσμου μέσα από μουσικά μονοπάτια και παντρέματα και βίωσαν την ανάδυση πολύχρωμων συναισθημάτων που εκφράζουν τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο της ελληνικής ψυχής και παράδοσης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης , ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος  κ. Απόστολος Σουρλατζής , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Τάχος, η υπεύθυνη των Λεσχών Πολιτισμού κυρία Δέσποινα Αράπκουλε και ο Πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Κωνσταντίνος  Ζέβλας .
Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους των υπηρεσιών πρασίνου, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, συντηρήσεως, τον Διευθυντή του 14ου Δημοτικού Σχολείου,  τους χορηγούς επικοινωνίας ,τους χορηγούς , τους εθελοντές και φυσικά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του .Το statusvoice.gr ως χορηγός επικοινωνίας ήταν εκεί και απόλαυσε την όμορφη βραδιά.

Share on Google Plus

0 σχόλια: