Μπραντ Πιτ: Φταίω! Σαν «θάνατος» ο χωρισμός με την Αντζελίνα (εικόνες)

Για πρώτη φορά ο 53χρονος σταρ παραδέχεται ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με το ποτό
Ο Μπραντ Πιτ παρομοίασε με θάνατο το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με το ποτό, το οποίο πιστεύει ακράδαντα πως διέλυσε το γάμο του. 

Στην πρώτη του συνέντευξη και στο πρώτο του εξώφυλλο μετά το διαζύγιο της δεκαετίας στο Χόλιγουντ, ο 53χρονος Αμερικανός σταρ λέει: «Εγώ προκάλεσα το διαζύγιο. 'Αν αγαπάς κάποιον, άσ’ τον να φύγει'. Τώρα καταλαβαίνω τον στίχο. Τον έζησα, τον ένιωσα. Σημαίνει να αγαπάς κάποιον χωρίς να τον εξουσιάζεις. Σημαίνει να αγαπάς χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση. Σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα γ@μ@ς όλα. Και εγώ αυτό το κατάλαβα αργά».


 Ο Πιτ κατηγορεί τον εαυτό του για τη διάλυση του γάμου με μια γενναία ατάκα: «Ήταν σαν να κέρδισα το λαχείο. Εγώ, όμως, χαράμισα τη ζωή μου σε ανούσιες και ευτελείς απολαύσεις». Στη συνέχεια της συνέντευξης στο ανδρικό περιοδικό GQ ο Μπραντ Πιτ ρωτήθηκε αν ένιωσε το διαζύγιο σαν ένα μικρό θάνατο και απάντησε ξερά: «Ναι». Φανερά αδυνατισμένος ο Πιτ δήλωσε ότι έχει βγάλει πια το αλκοόλ από τη ζωή του, το οποίο είπε πως ήταν ένα μόνιμο πρόβλημα στη σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί. «Έχουμε ένα οινοποιείο μαζί, όπως γνωρίζετε. Μου αρέσει το κρασί πολύ, αλλά δεν έχω σταματημό. Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα», λέει και συνεχίζει, «ειλικρινά, ήμουν επαγγελματίας πότης».
 Εξήγησε ότι το αλκοόλ ήταν «παρόν» σε όλη του τη ζωή. «Από τα κολεγιακά μου χρόνια μέχρι σήμερα δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει μέρα που να μην ήπια κάτι σε αλκοόλ ή χόρτο». «Όταν έκανα οικογένεια έκοψα τα πάντα εκτός από το ποτό. Αλλά ειδικά το περασμένο έτος έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να το ελέγξω. Έπινα πολύ και έγινε πρόβλημα», δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. Να σημειωθεί πως ολόκληρη η συνέντευξη δεν έχει ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα. 
Πηγή athensvoice.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: