Τι κούρεμα να κάνεις στο κεφάλι σου αν έχεις κοντά μαλλιά

Ο Leonardo DiCaprio, David Beckham, Pharrell Williams και άλλοι σου αποκαλύπτουν τα μυστικά του κοντού μαλλιού. Και μαζί συμβουλές για το πώς να τα πετύχεις.
Μπορεί η τάση τα τελευταία δύο χρόνια στο hairstyle να σε προστάζει ν' αφήσεις λίγο μαλλί παραπάνω -έως και πολύ, με το μακρύ καρέ να πρωταγωνιστεί-, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα πιο αρρενωπό σε έναν άντρα από μία κοντοκουρεμένη χαίτη. Άλλωστε, τα κοντά κουρέματα έχουν πάντα την τιμητική τους και κυκλοφορούν σε διάφορες και διαφορετικές εκδοχές.
Αναρωτιέσαι ποιες από αυτές να επιλέξεις; Οι δέκα αστέρες που ακολουθούν σου δείχνουν ποια αξίζουν μια θέση στο κεφάλι σου. Εκείνα που ακολουθούν τα trends της εποχής πάντα, μιας και είναι κλασικά. Και το βασικότερο; Πρόκειται για κοντά haircuts που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε πρόσωπο, χαρακτηριστικά και στυλ. Μαζί θα βρεις και συμβουλές για το πώς να τα πετύχεις από την στυλίστρια των διασήμων, Natalia Bruschi.
Leonardo DiCaprio
Το haircut: Μοντέρνα εκδοχή του all time classic slick back, που θέλει τα μαλλιά ίσια, με χωρίστρα στο πλάι και τραβηγμένα προς τα πίσω.
Πώς θα το πετύχεις: «Όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμα βρεγμένα, άπλωσε μια μικρή ποσότητα σέρουμ σε μορφή τζελ και χτένισε τα με μία τσατσάρα προς τα πίσω και στο πλάι, ώστε να δημιουργήσεις χωρίστρα είτε στα δεξιά, είτε στα αριστερά. Μόλις στεγνώσουν, χτένισέ τα με τα δάχτυλά σου, ώστε να τους χαρίσεις ένα επιμελώς ατημέλητη εφέ, για να αποφύγεις η κόμη σου να φαίνεται στιλιζαρισμένη».
Pharell Williams
Το haircut: Buzzcut ή αλλιώς κλασικό κοντό
Πώς θα το πετύχεις: «Το απόλυτο κούρεμα της άνοιξης, που δεν χρειάζεται κανένα προϊόν περιποίησης για να αναδειχθεί. Ξυπνάς και είσαι έτοιμος. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, προτού το δοκιμάσεις είναι το κρανίο σου να είναι καλοσχηματισμένο».
Ryan Reynolds
To haircut: Επιμελώς ατημέλητο fade
Πώς θα το πετύχεις: «Ξαδερφάκι του buzzcut -κλασικό κοντό-, το fade ταιριάζει ιδανικά σε όσους έχουν τετράγωνο σχήμα προσώπου, αλλά γενικότερα αποτελεί ένα κούρεμα που πάει σε όλους. Επισήμανε στον κουρέα σου να χρησιμοποιήσει ψαλίδι και όχι κουρευτική μηχανή για να κοντύνει τα μαλλιά στο πίσω μέρος και στα πλαϊνά. Τόνισέ του επίσης να σου αφήσει τα μαλλιά στην κορυφή τόσο μακρυά, ώστε να μπορείς να φτιάχνεις μόνος σου με πομάδα».
David Beckham
Το haircut: Fade με πομπαντούρ χτένισμα, δηλαδή με τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω.
Πώς θα το πετύχεις: «Πρόκειται για το ίδιο κούρεμα με εκείνο του Ryan Reynolds, ωστόσο ο τρόπος που είναι χτενισμένο το διαφοροποιεί. Εδώ, ο Becks έχει επιλέξει την πιο κομψή εκδοχή του, έχοντας τραβήξει τα μαλλιά προς τα πίσω στην κορυφή, αφού πρώτα τα έχει μπομπάρει με πιστολάκι. Για το φινίρισμα, έχει χρησιμοποιήσει ένα ελαφρύ προϊόν περιποίησης».
Πηγή askmen.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: