Το καυτό φιλί της Μπελούτσι στις Κάννες που προκάλεσε... εγκεφαλικά! (VIDEO/ΦΩΤΟ)

Το 70ο Φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε με την θεαματική όπως πάντα Μόνικα Μπελούτσι να κηρύσσει την έναρξη και να προκαλεί… λιποθυμίες με την εμφάνισή της!
Η Ιταλίδα ηθοποιός είναι η οικοδέσποινα του 70ού Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο άνοιξε με την ταινία «Ismael's Ghost», μια γαλλική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαριόν Κοτιγιάρ.
Η 52χρονη Ιταλίδα άνοιξε το Φεστιβάλ άνοιξε το Φεστιβάλ με έναν χορό-έκπληξη με τους Λίλι Ρόουζ Ντεπ και Ασγκάρ Φαραντί. Στη συνέχεια, ανακοίνωσε τους κριτές. Όμως η ατμόσφαιρα… φούντωσε όταν αποφάσισε να «παίξει» με τον συμπαρουσιαστή της, Άλεξ Λουτζ και να του χαρίσει ένα καυτό φιλί!
Από την άλλη, ο Πρόεδρος της επιτροπής, ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ, ανέφερε: «Οι 19 διαγωνιζόμενες ταινίες δε θα αφήσουν μόνο σημάδι στη ζωή μου αλλά θα με γεμίσουν και θα εμπνεύσουν για τις δικές μου επόμενες κινηματογραφικές ταινίες».
«Δεν έχω ξαναϋπάρξει πρόεδρος. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό μου. Να είμαι υποκειμενικός, γεμάτος πάθος και ευελιξία. Υπόσχομαι να αφιερώσω όλο μου το είναι, το σώμα και την ψυχή μου σε αυτό τον φεστιβάλ. Ευτυχώς δεν είμαι μόνος μου. Έχω δίπλα μου στην κριτική επιτροπή, ανθρώπους που θαυμάζω» πρόσθεσε.
Στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ θα δούμε και αρκετές ταινίες με… ελληνικό άρωμα καθώς συμμετέχει τόσο η ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου «The killing of a sacred dear», αλλά και η νέα ταινία του «Hercules Film Fund» του Πάρι Κασιδόκωστα - Λάτση, «Good Time». Το «Hercules Film Fund» είναι ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη.
https://www.youtube.com/watch?v=hjdvTu-MqzM
Πηγή AEK365.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: