Η 13χρονη κόρη της Ηeidi Klum είναι ολόιδια η μητέρα της
Leni Klum. Ενα κορίτσι στην εφηβεία με μια διάσημη μητέρα. Στα 13 της χρόνια έχει διαμορφώσει το δικό της, προσωπικό στιλ.
Οι δημόσιες εμφανίσεις της Heidi Klum με την κόρη της δεν είναι πολύ συχνές. Οταν όμως οι δυο τους περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δεν είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητες. Μοιάζουν πολύ.
Η μικρή Leni μεγάλωσε χωρίς τον βιολογικό της πατέρα,Flavio Briatore.

To σούπερμοντελ έφερε στον κόσμο την κόρη του, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της. Η Leni ουσιαστικά μεγάλωσε με τον Seal που πλέον είναι πρώην σύζυγoς του σούπερμοντελ. Ο Flavio Briatore έχει παραδεχθεί ότι το παιδί του «δεν του λείπει» γιατί δεν το έχει δει ποτέ. «Ξέρω ότι δεν είναι ένα εγκαταλειμμένο παιδί».
Παρά το ότι πατέρας και κόρη μιλούσαν καθημερινά στο τηλέφωνο για δύο ώρες, αυτό δεν στάθηκε ικανό να βάλει τη σχέση τους σε στέρεες βάσεις. «Η Leni γεννήθηκε όταν εγώ και η Heidi είχαμε χωρίσει. Εκείνη ζούσε στο Los Angeles και εγώ στο Λονδίνο. Η απόσταση μεταξύ μας ήταν αγεφύρωτη».
Η μικρή Leni μεγαλώνει φυσιολογικά και η δημοσιότητα που αυτονόητα που έχει πάρει η ζωή της λόγω της μητέρας της δείχνει να μην την επηρεάζει. Προς το παρόν τουλάχιστον.


Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
 Πηγη Bovary.gr