Τον Πολιτισμό και Αλληλεγγύη προς την Τρίτη ηλικια του δημοτικου γηροκομείο έδειξε ο ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά

Ξεχωριστές στιγμές έζησαν οι ηλικιωμένοι στο Δημοτικό Γηροκομείο από τα μέλη του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά.

Πολιτισμό και Αλληλεγγύη από τα μέλη του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γηροκομείο την Πέμπτη το απόγευμα  για να διασκεδάσουν και να   δώσουν  λίγη χαρά, αγάπη και ελπίδα σε ανθρώπους που είναι πλέον "ξωμάχοι" της ζωής και περιμένουν ένα χάδι, μία γλυκιά κουβέντα...
Ήταν μια κίνηση αγάπης του συλλόγου για τους "παππούδες μας", για τους "γονείς μας".
Μαζί με τα μέλη του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά  κατά την επίσκεψη στο Γηροκομείο ήταν και ο Πρόεδρος της  1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Γεώργιος Δαούλας,ο πρόεδρος σχολικών επιτροπών του Δήμου Λαρισαίων κ.Θωμάς Δαούλας και οι μουσικοί Αραμπατζής Γιώργος  στο κλαρίνο,Τσούγκος Γιάννης στο λαούτο και στο τραγούδι και ο Τσόλας Κώστας στα κρουστα.
Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή τόνισε ο  πρόεδρος της 1ης Δημοτικης Κοινότητας, γιατί βρέθηκε μαζί με τα μέλη του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά και φίλους στο Δημοτικό Γηροκομείο, για να προσφέρουμε μέσα από την καρδιά μας, λίγη αγάπη και λίγη χαρά αλλά και ελπίδα στους 100 περίπου  φιλοξενούμενους σε αυτό, λόγω του καλοκαιριού..
Όταν προσφέρεις χαρά και αγάπη, παίρνεις πολύ περισσότερη χαρά και όταν πρόκειται για ανθρώπους που είναι μόνοι τους, τότε η χαρά διπλασιάζεται​.
Εκτός από τη διασκέδαση και το γλέντι πρόσφεραν ποσότητες τροφίμων που συγκέντρωσαν τα μέλη του Συλλόγου.Μέρος των τροφίμων​  ήταν ευγενική χορηγία του Παναγιώτη Τσουμάνη, τον οποίο ευχαριστούμε.
Share on Google Plus

0 σχόλια: