Μπόγρης-Κοκκίνου τίτλοι τέλους

Εζησαν ένα πολύ δυνατό έρωτα αλλά η απόσταση που τους χωρίζει φαίνεται πως έδωσε τη χαριστική βολή. Οι νέες αποφάσεις για τους Ελλη Κοκκίνου και Γιώργο Μπόγρη.

    Είναι από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα media ζώντας ένα δυνατό έρωτα.

  Η τραγουδίστρια, ΄Ελλη Κοκκίνου, κι ο μπασκετμπολίστας, Γιώργος Μπόγρης, διανύουν τον τελευταίο καιρό μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους καθώς; η απόσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντεύει να «νικήσει» τον έρωτά τους. Ο μπασκετμπολίστας, λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων με την ομάδα του Μπιλμπάο, ζει εδώ και μεγάλο διάστημα στην Ισπανία. Η τραγουδίστρια, από τη μεριά της, λόγω του μονάκριβου γιου της, Αλέξανδρου, αλλά και των εμφανίσεών της σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερνε να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει τον καλό της.

   Να γιατί, σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του. Και αποφάσισαν να απομακρυνθούν για λίγο προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους. Παρ' ότι αγαπιούνται πολύ, οι συνθήκες ευνοούν τη φθορά που δεν έχουν φρενάρει ούτε τα τηλεφωνήματα ούτε το Skype.

 
Θα καταφέρουν να υπερνικήσουν τις δυσκολίες και να αναστρέψουν την κατάσταση; Ο καιρός θα δείξει...
Πηγή thetoc.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: