Χριστουγεννιάτικα μπράουνις-δεντράκια

Αυτά τα δεντράκια γίνονται τόσο εύκολα που θα θες να τα φτιάχνεις συνέχεια! Χρειάζεσαι λίγα υλικά και εξίσου λίγο κόπο!



 Εύκολη 1 ώρα 4+μερίδες

Συστατικά1 έτοιμο μίγμα για μπράουνις1 συσκευασία έτοιμο γλάσο βανίλιαςπράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικήςπολύχρωμη τρούφαχριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια-γλυφιτζούρια

Τρόπος μαγειρέματος1

Φτιάξε το μίγμα για μπράουνις σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

2

Στρώσε το μίγμα σε τετράγωνο ταψί και ψήσε σύμφωνα με τις οδηγίες.

3

Βγάλε το ταψί από το φούρνο και άφησε το μπράουνι να κρυώσει τελείως.

4

Βγάλε το μπράουνι από το ταψί πάνω σε επιφάνεια εργασίας και κόψε το σε μικρά τρίγωνα.

5

Κόψε τα γλυφιτζούρια σε μικρά κομμάτια τόσα όσα τα τρίγωνά σου για να γίνουν η βάση στα δεντράκια και βάλε από ένα σε κάθε δεντράκι.

6

Σε ένα μπολ ανακάτεψε το έτοιμο γλάσο με 1-2 σταγόνες πράσινου χρώματος μέχρι να πάρει το γλάσο την απόχρωση που θέλεις (όσο πιο πολλές σταγόνες τόσο πιο σκούρο θα γίνεται το γλάσο).

7

Βάλε το γλάσο σε κορνέ.

8

Ξεκινώντας από την κορυφή κάθε τριγώνου κάνε ζιγκ-ζάγκ στην επιφάνεια του μπράουνι κατεβαίνοντας προς τα κάτω.

9

Πασπάλισε με πολύχρωμη τρούφα.

10

Στην κορυφή βάλε λίγη κίτρινη τρούφα για αστέρι.


 Tlife. gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: