Η εύκολη τούρτα της κατσαρόλας!

Μια σοκολατένια απόλαυση για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Η γιαγιαδίστικη συνταγή που αρέσει σε όλα τα «παιδιά» μου:

Υλικά:

-    1 πακέτο βούτυρο 250 γρμ.
-    400 γρμ. κουβερτούρα
-    7 κουταλιές ζάχαρη
-    1 κουτί εβαπορέ αδιάλυτο μεγάλο
-    1/2 ποτήρι νερό
-    7 κουταλιές κορν- φλάουρ
-    20 μπισκότα γεμιστά δίχρωμα (κρέμα – σοκολάτα)

Εκτέλεση:

-    Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα, τα ζεστάνουμε έως να λιώσουν ομοιόμορφα, στο τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα κομμένα στα δυο.

-    Τα βάζουμε σε ταψάκι με τσέρκι στο ψυγείο για 12 περίπου ώρες (καλύτερα από το βράδυ).

-    Γαρνίρουμε γύρω – γύρω με δίχρωμα πουράκια όταν πλέον παγώσει και ξεφορμάρουμε.

Καλοφάγωτη!


Γράφει [και ζει] η Μαίρη Πετρούλια

Πηγή: fractalart.gr

Thessaloniki Arts and Culture  http://www.thessalonikiartsandculture.gr






Share on Google Plus

0 σχόλια: