Παγωτό πραλίνα

Υλικά
500γρ κρέμα γάλακτος
1γάλα ζαχαρούχο
100ml γάλα εβαπορέ
400 nucrema ION ή αλλη πραλίνα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.Ρίχνουμε στο μείγμα της κρέμας εναλλάξ τα δυο γάλατα και συνεχίζουμε το χτύπημα άλλα 4 λεπτά να αφρατέψει το μείγμα παγωτού,στο τέλος ρίχνουμε τις βανίλιες και τη nucrema ION και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε δοχείο κατάψυξης και το αφήνουμε περίπου 5 ώρες
https://mpaxarikkanela.blogspot.com/2017/07/blog-post_70.html?m=1#at_pco=wnm-1.0&at_si=5b431d525e3d6f43&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1

Share on Google Plus

0 σχόλια: