Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2017!

 Σε νέα εποχή μπαίνει η Formula 1 λόγω των νέων τεχνικών κανονισμών που ισχύουν από φέτος. Οι μεγάλες αλλαγές στην αεροδυναμική καθώς επίσης και στις διαστάσεις των ελαστικών θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στην εμφάνιση των μονοθεσίων αλλά και στις επιδόσεις τους καθώς υπολογίζεται πως θα είναι πάνω από τρία δευτερόλεπτα ταχύτερα στο γύρο σε σχέση με τους προκατόχους τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2017 
Το γκριντ του 2017 θα έχει πολλές αλλαγές, με αποκορύφωμα τη μετακίνηση του Bottas στη Mercedes, στη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Nico Rosberg ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Οργασμός εργασίας επικρατεί στις ομάδες ενόψει των δοκιμών εξέλιξης που ξεκινούν την Δευτέρα 27/2 στην πίστα της Catalunya. Στα δύο τεστ που θα διεξαχθούν στην πίστα της Βαρκελώνης θα πρέπει να ελέγξουν τα νέα τους μονοθέσια, να βρουν τις αδυναμίες τους, να συλλέξουν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν και να λύσουν όποια προβλήματα τυχόν προκύψουν, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες για την έναρξη του Πρωταθλήματος στις 26 Μαρτίου στην Αυστραλία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης 27 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου: Βαρκελώνη, Catalunya 7 - 10 Μαρτίου: Βαρκελώνη, πηγή  enikos.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: