Κιντερλαντ Λάρισα η Νίκη Μαυρίδου στο statusvoice.grΠώς γεννήθηκε στην οικογένειά σας , αγαπημένη Νίκη Μαυρίδου,η ιδέα της δημιουργίας της Κιντερλαντ Λάρισα ;
Πάντα ως οικογένεια διακρινόμασταν και διακρινόμαστε για την αγάπη μας στα παιδιά και τον ονειρικό κόσμο της παιδικής ηλικίας.Όντας κι εγώ με τον σύζυγό μου γονείς δυο αγοριών,ηλικίας 13 και 10 ετών,όταν είχαμε μικρότερα τα παιδιά μας προβληματιζόμασταν που μπορούμε να βγαίνουμε οικογενειακά ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις εξόδους μας σε ένα χώρο όπου και τα παιδιά μας θα απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με εξειδικευμένο προσωπικό και εμείς θα έχουμε την πλήρη επίβλεψη και ορατότητα σε αυτά. Γι αυτό και όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Κιντερλαντ Λάρισα θέλαμε οι γονείς να παρατηρούν τα παιδιά τους όταν θα απασχολούνται από  το προσωπικό μας!Γι αυτό υπάρχει άμεση επικοινωνία και ορατότητα του χώρου παιχνιδιού και ψυχαγωγίας των παιδιών του χώρου διαμονής και διασκέδασης των ενηλίκων .
Στο χώρο που με τόση αγάπη και μεράκι δημιουργήσατε τι μπορεί να απολαύσει μια οικογένεια ερχόμενη ;
Στο πολυχώρο μας εκτός από τον πιστοποιημρνο παιδότοπο,λειτουργεί πιτσαρία,κρεπερι,επίσης διαθέτουμε μικρογεύματα,ποικιλίες κρατικών,σαλάτες , club sandwich , πιτοειδη κλπ.
Ποιες είναι οι παροχές στον ενήλικα στη Κιντερλαντ Λαρισα,υπάρχει χώρος καπνιστών και μη καπνιστών ;
Βεβαίως και υπάρχει και η ορατότητα στον παιδότοπο είναι εξίσου άμεση και από τους 2 χωρους .


Γνωρίζουμε ότι έχετε μείνει στη συνείδηση του Λαρισαίου πολίτη ως το Νούμερο 1 στη διοργάνωση των πιο πετυχημένων παιδικών παρτυ με τις περισσότερες παροχές σε πολύ προσιτά οικονομικά πακέτα .Είναι αλήθεια αυτό ; Τι προσφέρετε σε ένα παρτυ ;
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και ειδικά το κόσμο που μας αγκάλιασε τόσο όλο αυτό το καιρό και μας στήριξε . Προσπαθούμε κάθε φορά να πετύχουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα με κριτήριο τη ποιότητα,τη καθαριότητακαι το μεράκι για δουλειά . Χρησιμοποιούμε αγνά υλικά για τη παρασκευή των γευμάτων,παρέχουμε minimal θεματικούς στολισμούς για κάθε παρτυ και για την έκθεση της τούρτας συμβάλουν τα κορίτσια της kinderland team με την ανάλογη στολή κάθε φορά . Επίσης μπορούμε να οργανώσουμε παρτυ με μπαλονοκατασκευές,μπαλονοσυνθέσεις,πινιάτες , animateur , σαπουνόφουσκες face painting σε απίστευτα οικονομικά πακέτα .

Στον υπέροχο πολυχώρο Κιντερλαντ Λαρισα τι άλλες δραστηριότητες έχουν διεξαχθεί ; 
Έχουν διεξαχθεί κατά καιρούς πολλές δραστηριότητες όπως : αποκριάτικα - χριστουγεννιάτικα - θεματικά παρτυ , κουκλοθέατρο,παρουσιάσεις βιβλίων παρουσιάσεις ιατρικών θεμάτων σχετιζόμενων με τη παιδική ηλικία,παρουσιάσεις γυναικών χειροτεχνών και παρουσιάσεις δικτυακών εταιρειών .
Ανοίγει ο καιρός σιγά - σιγά , υπάρχουν εξωτερικοί χώροι που μπορούν οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους προς ψυχαγωγία και διασκέδαση στη Κιντερλαντ Λαρισα ;
Φυσικά ο εξωτερικός μας παιδότοπος είναι μεγαλύτερος σε έκταση με παραπάνω παιχνίδια και φουσκωτά και με περισσότερες δραστηριότητες για τα παιδιά.Ο οποίος είναι εξίσου ασφαλής και περιλαμβάνει διπλή περίφραξη και άμεση ορατότητα των γονέων στο χώρο του παιδότοπου από κάθε γωνιά .Ο καλοκαιρινός μας παιδότοπος θεωρουμε ότι είναι ένας υπέροχος χώρος όπου μπορούν τα παιδιά να εκτονωθούν και να διασκεδάσουν υπό την επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών μας και οι γονείς να απολαύσουν τον καφ5ε,το χυμό,τη μπύρα,τη πίτσα,τη κρέπα ή το γλυκό τους τα όμορφα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βραδάκια.
Το προσωπικό απασχόλησης των μικρών παιδιών με ποιο κριτήριο το διαλέγετε ; Η επιτυχία ενός χώρου είναι συνώνυμη της συνέπειας ;
To προσωπικό απασχόλησης των παιδιών επιλέγεται με κριτήριο την εμπειρία ( βιογραφικό ), ευχάριστη παρουσία,σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά . Η συνέπεια είναι βασικό συστατικό για την επιτυχία οποιαδήποτε συνταγής .
Ποιο είναι το μυστικό που ο κόσμος σας αγκάλιασε ;
H απλότητα ,η ανθρωπιά,η άμεση επικοινωνία με το κόσμο και τα χαμόγελα όλων μας.
Οι φετινές σας δράσεις υπήρξαν πολυποίκιλες.Μπορείτε να μας περιγράψετε κάποιες από αυτές ;
Φέτος εκτ6ος από τα εορταστικά και γενεθλίων πάρτυ,διοργανώσαμε χριστουγεννιάτικο πάρτυ , santa claus delivery , αναλάβαμε το animation της εταιρείας mothercare , ημέρα κουκλοθεάτρου,ημέρες δημιουργικής απασχόλησης καθώς και ημέρες μουσικοκινητικής άσκησης με βραβεύσεις . Αναλάβαμε τη κάλυψη εκδηλώσεων όπως η κοπή πίτας της μαμαδοπαρέας,το άναμμα χριστουγεννιάτικων δέντρων σε διάφορα χωριά της περιφέρειας και τη κάλυψη διαφόρων εκδηλώσεων σε σχολεία,παιδικούς σταθμούς και διάφορα άλλα ιδρύματα .
Η συμβουλή σας ως ασχολούμενοι με έναν τέτοιο χώρο στους αναγνώστες και τις αναγνώστριές μας οσον αφορά τους όρους επιλογής χώρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας για κοινές επισκέψεις παιδιών και γονέων ;
Η συμβουλή μας είναι η επιλογή του χώρου να είναι ένας χώρος πιστοποιημένος,καθαρός μς άμεση ορατότητα των παιδιών και πολλές επιλογές στο θέμα της εστίασης ( φαγητό - ποτό ).
Σ ευχαριστώ πολύ Νίκη. .πάντα δημιουργική να είσαι. .
Μαρίεττα Λάμπρου
Νομικός και εκδότρια των διαδικτυακών περιοδικών femalevoice.gr και statusvoice.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: