Το Καλλιτεχνόραμα και ο Όμιλος UNESCO Νοτίων Προαστίων τίμησαν την ημέρα της γυναίκας

Ήταν η βραδιά τους και φρόντισαν να την γιορτάσουν ακριβώς όπως τους αρμόζει!

Ο λόγος για το Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας και τον Όμιλο UNESCO Νοτίων Προαστίων, που οργάνωσαν μία λαμπερή γιορτή για την ημέρα της γυναίκας. Στο πλαίσιο της μαγικής βραδιάς, της οποίας η οργάνωση φέρει την υπογραφή της προέδρου του Καλλιτεχνόραμα κ. Σμαράγδας Κατσούλη, τιμήθηκε η πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» κ. Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στο χώρο που φιλοξενήθηκε η εκδήλωση βρέθηκαν σπουδαίες, πετυχημένες γυναίκες και προσωπικότητες, ενώ πέραν της κ. Παναγοπούλου τιμήθηκαν και μίλησαν για το ρόλο της γυναίκας σήμερα και δύο ακόμη σπουδαίες κυρίες.

Η εικαστικός κ. Σούλα Κοκολέτσου (Πρόεδρος της UNESCO Νοτίων Προαστείων και ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ) και η εξαίρετη άνθρωπος της μόδας και του πολιτισμού κ. Σύλβια Αντώναρου (πρ. ΜISS ΕΛΛΑΣ).
Εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας Την βραδιά πλαισίωσε μουσική και τραγούδια τα οποία ήταν αφιερωμένα στο “ωραίο φύλο” ενώ παράλληλα όσοι βρέθηκαν στο χώρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο μοναδικές εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας. Εκθέσεις που ήταν αφιερωμένες φυσικά στη γυναίκα.
Τη μοναδική βραδιά παρουσίασε η Γιώτα Αρνάνη, ενώ μεταξύ των παρισταμένων βρέθηκαν η αντιπρόεδρος του Καλλιτεχνόραμα Μπέσσυ Αργυράκη, το επίτιμο μέλος του Καλλιτεχνόραμα Αντώνης Γλύκας, ο πρόεδρος των ΙΕΚ Ξυνή Σοφοκλής Ξυνής, καθώς και ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και πολλοί ακόμη…
 topmodels.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: