Το κούρεμα που θα κάνεις ανάλογα με το επάγγελμά σου!

Δεν φτάνει μόνο να επιλέγεις το κούρεμά σου βάση της μόδας, ή του στυλ που σου ταιριάζει, αλλά και βάση του τι θέλεις να αποπνέεις στους γύρω σου! Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις μερικές συμβουλές για να έχεις το κατάλληλο στυλ στο κεφάλι σου ανάλογα και με τη φύση της εργασίας σου και με τον αέρα που θα πρέπει να αποπνέεις λόγο αυτής! -
Αν είσαι γιατρός, δικηγόρος ή τραπεζικός και θέλεις να εμπνέεις εμπιστοσύνη, καλό είναι να αφήσεις στην άκρη τα extreme κουρέματα και να υιοθετήσεις το look του καλού κολεγιόπαιδου.
- Αν είσαι ηθοποιός, ζωγράφος, μουσικός ή γενικά καλλιτέχνης, τότε καλό είναι να βάλεις στο κούρεμα την φαντασία σου και να προσπαθήσεις να εκφραστείς μαζί του.
- Αν είσαι αθλητής ή γυμναστής, καλύτερο είναι να κουρευτείς με την ψιλή για να μην ιδρώνεις εύκολα και να μπορείς να λούζεσαι καθημερινά.
- Αν είσαι καθηγητής, προσπάθησε να κάνεις ένα μοντέρνο χτένισμα και απέφυγε τα συντηρητικά. Δοκίμασε, ακόμα, να μακρύνεις τα μαλλιά σου. Θα είσαι πιο οικείος στους μαθητές σου!
- Αν είσαι πωλητής, ακολούθησε τις τάσεις. Αυτοί που αγοράζουν θέλουν να βλέπουν ότι είσαι μέσα στα πράγματα.
- Αν είσαι Σεφ προτίμησε τα κοντά, συμμαζεμένα μαλλιά και με τίποτα μην προτιμήσεις τα μακριά και ελεύθερα στους ώμους. Αν αγαπάς πολύ το μεγάλο μήκος και δεν μπορείς να το αποχωριστείς, προσπάθησε τουλάχιστον να έχεις πάντα μαζεμένα τα μαλλιά σου σε αλογοουρά. Δεν χρειάζονται τρίχες τα πιάτα που σερβίρεις!
Πηγη manslife.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: