Οι μελαχρινές γυναίκες ξεχωρίζουν γιατί είναι ο εαυτός τους!

Μου ζητήθηκε να υμνήσω τις μελαχρινές και παρόλο που η μοναδικότητα της κάθε γυναίκας είναι αδιαμφισβήτητη, ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών και δέρματος, το βρήκα μια εξαίρετη ιδέα ν’ αναδειχθούν κάποια χαρακτηριστικά τους.
Ας μην ξεχνάμε ότι ως μεσογειακός λαός, οι περισσότερες Ελληνίδες είμαστε μελαχρινές, ασχέτως αν λατρεύουμε τις χρωματικές παρεμβάσεις στα μαλλιά μας.

Εδώ και χρόνια, αναπτύσσεται μια παραφιλολογία και γενικότερα η αντίληψη ότι η όμορφη και σέξι γυναίκα είναι αυτή με το πλατινέ μαλλί. Τηλεόραση, διαφημίσεις, επιδείξεις μόδας μας πλασάρουν πρότυπα κομμένα και ραμμένα στα πρόσωπα που θέλουν να προωθήσουν κατά καιρούς.

 Ε, όχι κορίτσια! Τέρμα η δικτατορία της κάσκας και της ντεκαπάζ.

Ζούμε σε μια χώρα ηλιόλουστη, που ως φυσικό επακόλουθο έχει τα μαλλιά μας να σκουραίνουν. Δε γεννηθήκαμε με το σκανδιναβικό ξανθό, ούτε να σας λείπει. Έχουμε ένα υπέροχο, σοκολατί χρώμα, που θυμίζει την υγρή γη, πρόσφορη κι έτοιμη να καλλιεργηθεί.

 Γι’ αυτό κι οι μελαχρινές χαρακτηρίζονται ως γυναίκες με γήινη ομορφιά, γιατί τα χρώματά τους παραπέμπουν στα χρώματα της φύσης.

Ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας και το φυσικό χρώμα σας. Ποιος ο λόγος να καταλήγουμε στα επιτηδευμένα ξανθά για να εντυπωσιάσουμε;

 Η φύση ξέρει τι κάνει. Είμαστε μελαχρινές, γιατί αυτό το χρώμα μας ταιριάζει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Η φυσική ομορφιά είναι αυταπόδεικτη κι επιβραβεύεται από άνδρες και γυναίκες. Αφήστε τα υπέροχα μελαχρινά μαλλιά σας ήσυχα και μην τα ταλαιπωρείτε προσπαθώντας ν’ αλλάξετε χρώμα.

Το φυσικό είναι κι υγιές, γι’ αυτό θα έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότερες μελαχρινές γυναίκες έχουν μακριά μαλλιά. Ένα σκούρο χρώμα μαλλιών συνοδεύεται συνήθως από ένα μελαμψό δέρμα ή από ένα κατάλευκο.

Οι μελαχρινές γυναίκες διαθέτουν μία σαγήνη, είναι μυστηριώδεις και γοητευτικές, χωρίς να γίνονται επιτηδευμένα σέξι. Μέσα απ’ τη διακριτή φυσικότητα των χαρακτηριστικών τους, αναδίδεται μια σοβαρότητα.

 Eίναι εκείνες που χωρίς να θέλουν πολλά-πολλά για να περιποιηθούν, βάζουν ένα κόκκινο κραγιόν κι είναι έτοιμες. Τις χαρακτηρίζει η διακριτικότητα και το εκλεπτυσμένο στυλ.

Η αύρα τους αποπνέει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, χωρίς πολλές φανφάρες κι επιδειξιομανία. Ας μην ξεχνάμε πόσες μελαχρινές αποτέλεσαν κι αποτελούν sex symbols και fashion icons.

H Sophia Loren, η Elizabeth Taylor, η Audrey Hepburn, η Monica Belluci, η Penelope Cruz, η Angelina Jolie και η Megan Fox.

 Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται και στο χώρο της μόδας μια στροφή προς τις μελαχρινές.

 Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η Adriana Lima κι η Irina Shayk. Σύμφωνα με έρευνες, οι μελαχρινές θεωρούνται πιο αυτάρκεις κι έξυπνες σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες.

 Επίσης, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών τις επιλέγει ως συντρόφους ζωής. Φαντάζουν στα μάτια τους ικανές να διεκπεραιώσουν τόσο τις εργασιακές υποχρεώσεις τους, όσο και τις οικογενειακές. Τι σου κάνει ένα σκούρο χρώμα ε; Ήρθε η ώρα ν’ αναφερθούμε στο φλογερό τους ταμπεραμέντο.
 Μελαχρινές γυναίκες είναι, ως επί το πλείστον, οι μεσογειακές κι οι λατινοαμερικάνες. Θέλετε το ζεστό κλίμα που επικρατεί σ’ αυτές τις περιοχές, θέλετε τα ολιγοστά ρούχα, οι ερωτικοί λάτιν χοροί, η ευδιαθεσία, τα χαμόγελα, ο ήλιος, η θάλασσα, το μαύρισμα τα καλοκαίρια, όλα συντελούν, ώστε οι μελαχρινές να είναι ακαταμάχητες.
Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά και γνωρίζει να παίζει το παιχνίδι της σαγήνης. Ωστόσο, οι μελαχρινές διαθέτουν μια ανεπιτήδευτη φυσικότητα που τις καθιστά εξωτερικά ελκυστικές κι άκρως γοητευτικές ως προσωπικότητες. Δεν είναι κραυγαλέα εντυπωσιακές και για να πούμε την αλήθεια, δεν το έχουν ανάγκη. Ξεχωρίζουν, γιατί είναι ο εαυτός τους!

Γήινες, φλογερές και με φινέτσα. Αν είσαι μελαχρινή λοιπόν, δεν έχεις παρά να είσαι περήφανη για τα χρώματά σου και ν’ αφήνεις ν’ αναδεικνύεται το ταμπεραμέντο σου, όσο πιο συχνά μπορείς.
 Μην ξεχνάς ότι στις προτιμήσεις έχεις ήδη το προβάδισμα. Απόδειξε ότι το αξίζεις!
Πηγή pillowfights.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: