Η αταξία του πρίγκιπα George στον γάμο, που λίγο έλειψε να βγάλει την Kate Middleton εκτός εαυτούΟ πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς αποτελεί πια παρελθόν, με την Pippa Middleton να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, James Matthews, σε μία εντυπωσιακή τελετή με καλεσμένη όλη την καλή κοινωνία της Αγγλίας.

Η Pippa Middleton ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε, λαμπερή και εκθαμβωτική, ενώ και η Kate δεν μας πέρασε αδιάφορη. Βέβαια και η ίδια προσπάθησε να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται, προκειμένου να μην επισκιάσει την αδερφή της στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της.


Τι συνέβη όμως και η Kate Middleton, λίγο έλειψε να βγει εκτός εαυτού; Όπως θα είδες η Δούκισσα του Cambridge ήταν στο πλάι της Pippa καθόλη τη διάρκεια της τελετής, φροντίζοντας για τα παρανυφάκια και το φόρεμα της νύφης. Κάποια στιγμή όμως φανερά εκνευρισμένη, ο γωτογραφικός φακός την τσάκωσε να επιπλήττει τον πρίγκιπα George και τη Charlotte, ο οποίος φάνηκε πως έκλαψε.Η αταξία του; Εντάξει ήταν κάτι που ίσως δεν το έκανε επίτηδες, όμως η μαμά του φρόντισε να τον συνετίσει προτού γίνει κανένα παρατράγουδο. Ο μικρός George λοιπόν, με σύνεργο του τη Charlotte καθόντουσαν πίσω από τη νύφη και όσο εκείνη περπατούσε στον διάδρομο, τα δύο παιδιά της πατούσαν την ουρά, με την Kate να τα παίρνει στην άκρη και να τους κάνει παρατήρηση σε σημείο που ο George έκλαψε.

Σίγουρα δεν έγινε σκόπιμα, αλλά φαντάζεσαι να είχε γίνει κάποια ζημιά.
Πηγή queen.gr
    
Share on Google Plus

0 σχόλια: