Το λάθος ... με πάθος έχει μια άλλη γεύση!!!

Κάθε τι έντονο είναι αξέχαστο !!!
Έχεις ποτέ ξεχάσει ένα μεγάλο δράμα που έζησες;  Έναν μεγάλο έρωτα ;
Έχεις ποτέ προσπαθήσει να θυμηθείς πως γνώρισες τον άντρα ή τη γυναίκα της ζωής σου ;; Όχι !!! Γιατί κάθε τι που γίνεται ή καταλήγει με πάθος δεν ξεχνιέται.... γιατί έτσι απλά είμαστε φτιαγμένοι !!!
Η ένταση ακόμα και στο φαγητό έχει τη σημασία της,δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γεύση που είχε το κοτόπουλο με πατάτες  στη ξυλόσομπα της γιαγιάς,το έκανε κι αυτό με πάθος,για μας, γιατί μας αγαπούσε με πάθος.
Κάθε τι που βάζει ο άνθρωπος πάθος και αγάπη είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχαστεί !!!!
Μνήμες που θα σε κάνουν να χαμογελάς ή και να δακρύζεις, έχουν πάθος,αγάπη και πάθος !!!!
Άνθρωποι,τόποι,μουσικές όλα όσα δεν θα ξεχάσεις ποτέ έχουν μέσα τους μια δόση πάθους,το αισθανόσουν,ζούσες εκείνες τις στιγμές με πάθος!!!Ακόμη κι αν μετρήσεις λάθη,θα δεις πως κι αυτά μέσα τους είχανε πάθος.
Και είναι μάταιο να μετανιώνεις για τα λάθη που έκανες,είχες κάποιον λόγο σίγουρα. Λένε... είναι προτιμότερο να μετανιώσεις γι'αυτα που έκανες, παρά γι'αυτά που ΔΕΝ έκανες.
Το στηρίζω κι εγώ, γιατί δε θα πάρεις ποτέ τη γεύση από κάτι που σκέφτηκες να κάνεις αλλά δεν τόλμησες,σε κράτησε ο φόβος...Το πάθος σε μερικές καταστάσεις ή για μερικούς ανθρώπους είναι μοναδικό και συνήθως  στους απ'έξω  φαίνεται παράλογο !!!
Αν δε νιώσεις δε μπορείς να ξερεις,οπότε  μην κρίνεις !!!
Άνθρωποι που έζησαν με πάθος τους λενε τρελούς, φυσικά ποιος λογικός και καλά στερεωμένος στα πρέπει μπορεί  να ζήσει με πάθος !!!! Είναι μερικοί χαρακτήρες αλήτες από τη φύση τους και ζούνε χωρίς πρέπει και με πολύ πάθος !!!Τελικά τα λάθη είναι για τους ανθρώπους όταν δέ,γίνονται με πάθος τότε έχουν άλλη γεύση.
Μοιάζει με εκείνη της σοκολάτας που τόσο λατρεύεις, αλλά και με σιρόπι κεράσι.
Έχει την εικόνα του παραδείσου αλλά μόνο στα μάτια σου,οι άλλοι σε βλέπουν σαν  τρελό που κατέστρεψες μια ζωή για ένα ..... λάθος !!!
Ή έκανες πολλά λάθη γενικά, είναι αυτά που σε κρατάνε στη ζωή γιατί υπήρχε πάθος !!!
Είναι αυτά που ακόμα κι όταν τελειώσουν θα τα θυμάσαι πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο, ίσως κι ένα δάκρυ λησμονιάς.
Όμως είναι αυτό που σου γέμισε τη ζωή στην έκανε γεμάτη έντονα χρώματα!!!
Είναι διαφορετική η ζωή χωρίς πολλά μικρά λάθη, είναι μίζερη χωρίς την τρέλα της στιγμής.


Είναι όλα εκείνα που κάνατε με την τρέλα της στιγμής,κι ας το πληρώσατε την άλλη
μερα ακριβά.
Είναι όλα εκείνα που κάνατε γεμάτοι έντονα συναισθήματα κι ας βρεθήκατε την επόμενη απολογούμενοι στους πιο δικούς σας ανθρώπους.
Μπορεί ποτέ κανείς να μην καταλάβει με πόσο πάθος έγιναν κάποια λάθη σας, ξέρετε όμως εσείς πως σας γέμισαν την ζωή,την άλλαξαν μια για πάντα,γίνατε σοφότεροι,γίνατε αλήτες με όμορφη καρδιά,με αλλιώτικη συμπεριφορά ..... με κατανόηση στους παθιασμένους τρελούς γιατί ξέρετε ......!!!!!
Ακούγοντας κάποιον  να μου λέει μια ιστορία γεμάτη τρέλα,έρωτα,αγάπη και περιπέτεια, γελάω δυνατά ..... από αμηχανία .... γιατί μου  φαίνεται λάθος .... και δε θέλω να του το πω .... όμως κλείνοντας η ιστορία ξέρω πως είναι ωραία ....  δεν λέω τιπότα  γιατί ξέρω .... ήταν ένα λάθος γεμάτο πάθος, ξέρω πως η γεύση που είχε ο απέναντι μου ήταν μια γεύση αλλιώτικη,γλυκιά,όμορφη ....!!!!
Μια γεύση που τον κάνει να θέλει να συνεχίσει να ζεί με πάθος γιατί είναι δυνατός,θέλει  να ζήσει έντονα συνεχίζοντας να κάνει λάθη ..... λάθη .... ΧΑ !!! Για τους άλλους γι'αυτόν είναι μια ακόμη μέρα γεμάτη πάθος φίλε, τόσο απλά !!!! λάθος ... με πάθος έχει μια άλλη γεύση!!!

JIakovidou
Share on Google Plus

0 σχόλια: