Τι είδαμε ως τώρα στις παραλίες !!!!

Είδαμε  ότι κάθε χρόνο σίγουρα.
Σταθερές αξίες όπως πάντα οι ρακέτες και το βόλεϊ,τα είπαμε τα συμφωνήσαμε.
Μάνες με παιδιά να φωνάζουν "όχι τόσο βαθειά""μην πειράζεις την αδερφη σου" "έλα να φας" "πρόσεχε με τις πέτρες "  (μια από αυτές είμαι κι εγώ,να μας αγαπάτε λίγο παραπάνω δεν το κάνουμε επίτηδες​ ) "μανούλια" επίσης.....Κάγκουρες είδαμε...(εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την ακριβή έννοια του καγκουρα βεβαίως βεβαίως αλλά δεν πειράζει)
Είδαμε όπως πάντα ηλικιωμένους να κολυμπάνε σαν δελφίνια (τους θαυμάζω πρέπει να κόψω το τσιγάρο).
Μαγιό όλων των τύπων..... τι φαντασία πια αυτοί οι μόδιστροι ;; με εντυπωσιάζουν....

Και φυσικά φουσκωτά ... πολλά σχέδια φουσκωτών...  καινούρια με φαντασία και ... αγάπη προς την φύση !!!!
Γέμισε ο τόπος με τα ροζ πτηνά ...  και καρπούζια ... σε όλα τα μεγέθη και σε όλα τα σχέδια.


Τα συμπαθητικά αυτά κατά τα άλλα πτηνά είναι όμορφα,έχουν αυτό το πολύ ιδιαίτερο χρώμα,ροζ παλ,προσωπικά δε αγαπώ το ροζ αλλά τι φταινε τα πτηνά που εμένα δε μου αρέσει το ροζ  όχι δε φταίνε !!!
Τα θαύμαζα για την ομορφιά τους και την ιδιαιτερότητα τους στο χρώμα και τον ήχο που βγάζουν !!!
Μέχρι που κάποιος σκέφτηκε (λέμε τώρα) να τα κάνει φουσκωτό σωσίβιο,στρώμα και φουσκωτή θήκη  για να παίρνεις τον καφέ μέσα στη θάλασσα, μέσα σε αυτό (που φτάσαμε ...)
Έγιναν μόδα,τα πήραν μικροί και μεγάλοι,κυρίως όμως  μεγάλοι με παιδιά για να έχουν την δικαιολογία οτι το ήθελαν τα παιδιά !!! ΧΑ!! Σας καταλάβαμε !!!
Και γέμισαν (σχεδον ) οι παραλίες,γέμισαν   τελικα
Όχι, παιδιά δεν γέμισαν!!! Το Ίντερνετ γέμισε με φλαμίνγκο!!Για πρώτη φορα και ως δια μαγείας,δεν ήταν τόσο μόδα όσο φάνηκε μέσω του Facebook και του twitter,δεν είδαμε  σε παραλίες πάνω από 1-2 φλαμίνγκο !!!!
Κι άλλα 2-3 να τα κουβαλάνε σε οχήματα .... καλά ένας που είχε το τεράστιο φλαμίνγκο πάνω σε μηχανή δρόμου ;;; (μαύρη μηχανή Ε!) θεούλης !!! Τον θαύμασα για τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του !!!!
Τελικά λοιπόν κάποιοι και κάποιες (φίλη πρώτη και καλυτερη εσύ,σ αγαπώ ) πήρανε φουσκωτό φλαμίνγκο ... το σιχαθηκαμε όμως το πτηνό γιατί το βλέπαμε στο Ίντερνετ και οχι στις παραλίες ...


Βέβαια εγώ και πολλοι άλλοι γελάσαμε και όταν λέω γελάσαμε,γελάσαμε ΠΟΛΥ!!!!
Με όλες αυτές τις εικόνες στο Ίντερνετ με λόγια,που ήθελαν να δείξουν πως ο κόσμος τρέχει να αγοράσει οτι είναι στην μόδα, ήταν όλες αστείες. Όντως πολλές φορές αγοράζουμε πράγματα που είναι στην μόδα !!! Φέτος όμως δεν έγινε τελικά κάτι τέτοιο !!!


Εν τέλει​ ίσως δεν γέμισαν οι παραλίες με φλαμίνγκο γιατί πριν προλάβει να αγοράσει ο κόσμος.... τα είχαμε όλοι τόσο γελοιοποιήσει που δεν τόλμησε ... ίσως όμως τελικά να μην είμαστε τόσο πρόβατα  όσο φαίνεται μέσω των social media.
Τελικά μερικά πράγματα να είναι τόσο εικονικά ή ίσως το εύχομαι να είναι τόσο εικονικά, ακόμα δεν εχω αποφασίσει !!!
https://youtu.be/kJQP7kiw5Fk
JIakovidou
Share on Google Plus

0 σχόλια: