Τραγουδώντας στη βροχή με τον Κωστή Μαραβέγια

Μια καταπληκτική βραδιά χάρισε ο δημοφιλής ερμηνευτής ,Κωστής Μαραβέγιας  στους Λαρισαίους φίλους του που έσπευσαν προχθές βράδυ να κατακλύσουν το Κηποθέατρο για να τον απολαύσουν,παρά τη βροχή.
Παρέα με τη μπάντα του, ο Κωστης Μαραβέγιας ερμήνευσε παλιά και νέα κομμάτια της προσωπικής δισκογραφικής του πορείας αλλά και ...
αγαπημένες μελωδίες άλλων καλλιτεχνών, ενώ μάγεψε το κοινό με την ευγένεια και το χαμόγελό του.Το μήνυμα του προς όλους όσους ήταν στην συναυλία και λόγω βροχής ολοκληρώθηκε πιο σύντομα είναι το εξής..

"Αγαπημένοι-αγαπημένισσες όταν είμαστε μαζί, μια αγκαλιά στη βροχή, καμία βροντή, καμιά νεροποντή δεν μας σταματάει. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε! Φεύγουμε από τη Λάρισα, πιο ανάλαφροι και πιο αισιόδοξοι από ποτέ: "Έχουν ξανά ποτιστεί τα διψασμένα όνειρα μας!"
ΥΓ: Συνήθως οι συναυλίες μας διαρκούν πάνω από δυο ώρες. Χθες παίξαμε μια ώρα και δέκα λεπτά με ρεύμα και μισή ώρα ακουστικά. Θέλαμε κι άλλο. Όσοι έχετε εισιτήριο από τη χθεσινή συναυλία, κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο email nippersmusic@gmail.com και προσκομίζοντας το απόκομμα του εισιτηρίου σας μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν οποιαδήποτε από τις εμφανίσεις μας στο χειμερινό μας στέκι στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, εμφανίσεις που θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Βασιλική Ευαγγέλου Παπαθανασίου
Share on Google Plus

0 σχόλια: