Έτρεξαν για να αναδείξουν το μνημείο του "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ" και το πάρκο Αλκαζάρ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος παιδικός αγώνας δρόμου “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ” που διοργάνωσε η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο πάρκο του Αλκαζάρ.
Σκοπός του αγώνα ήταν η ανάδειξη του μνημείου του Ιπποκράτη και του πάρκου Αλκαζάρ που βρίσκονται στην περιοχή που έτρεξαν οι μαθητές. Με αυτό τον αγώνα και κάποιες άλλες δράσεις- εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά, οι διοργανωτές θέλουν να δώσουν μαθήματα κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά και περιβαλλοντικά στα παιδιά.
Εκμέρους του Δ.Σ της 1ης Δημοτικης Κοινότητας του Δήμου Λαρισαιων ο πρόεδρος κ. Δαούλας Γεώργιος καλοσώρησε και ευχαρίστησε τα σχολεία της περιοχής που αποδεχτήκανε την πρόσκληση να συμμετέχουν στον 1ο Παιδικό Αγώνα Δρόμου «Ιπποκρατη» που διοργάνωσε η 1η Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με τον ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά.
Ο κ Δαούλας μιλώντας στα παιδια τους είπε ότι αθλητισμός είναι γιορτή, υγεία και χαρά και τόνισε ότι αυτος ο παιδικός αγώνας θα γίνει θεσμός και κάθε χρονο τετοια εποχή θα πραγματοποιείται.
Στη συνέχεια περίπου 250 μαθητές έτρεξαν διαφορετικές κυκλικές διαδρομές 500μ, 800μ και 1χλμ εντός του πάρκου.
Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλα Κα Κακαδιάρη Ασπασία ευχαρίστησε με τη σειρά της τον προεδρο της 1ης Δημοτικης Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Δαούλα Γεώργιο για την συνεργασία καθώς και για την μεγαλη στήριξη και αγάπη προς το Σύλλογο.
Μίλησε για τον ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά και ζήτησε από τα παιδια και τους γονεις να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή που γίνεται από το σύλλογο με σκοπό η συνοικία να γίνει γνωστη τόσο εντός αλλά και εκτός Λάρισας.
Ακολούθησαν απονομές μεταλλίων, επαίνων, κυπέλλων και στεφανιών από ελιά στους τρεις πρώτους κάθε κατηγοριών και μετάλλια σε όλους τους μαθητές που έτρεξαν.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς: ΔΕΥΑΛ για τα μπλουζάκια, Τσουμάνη Market για τα νερά, Arampas Sound για τον ήχο, STATUSVOICE για την επικοινωνία, το 27ο και 31ο Δημοτικό Σχολείο για την συμμετοχη,τους εθελοντές του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά και όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτος ο αγώνας και φυσικά έδωσαν ραντεβού του χρόνου για τον 2ο Παιδικό Αγώνα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Σουρλατζης Απόστολος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Καφφές Θεόδωρος.
Share on Google Plus

0 σχόλια: