ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρες 4:00μμ - 9:00μμ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΕΞΙΑΣ και ΟΜΟΡΦΙΑΣ από το FEMALEVOICE.GR και STATUSVOICE.GR - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΓΙΟΒΑΝΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΚΟΦΙΝΗ ΕΥΑ - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΙΒΗ
Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρες 4:00μμ - 9:00μμ στο δεύτερο όροφο του καφέ PASSERELLE, απέναντι από το αρχαίο θέατρο Λάρισας ο όμιλος MARECREATIONS των περιοδικών Femalevoice.gr και Statusvoice.gr δημιουργεί ημερίδα ομορφιάς και ευεξίας με παρουσίαση καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, τεχνικές μακιγιάζ με τις ομιλήτριες:
1. 5:30μμ - 6:00μμ Γιοβανι Κατερίνα, σύμβουλος ευεξίας και συμβουλος της Forever ομιλία με θέμα:"Αποτοξίνωση και Ενίσχυση Ανοσοποιητικού Συστήματος ενόψει Χειμώνα"
2. 6:00μμ - 6:30μμ Νικολαου Βιβη, make up artist και σύμβουλος της Oriflame ομιλία με θέμα "Περιποίηση προσώπου και Μυστικά για Γρήγορο και Επιτυχημένο Μακιγιαζ - Νέες τάσεις του χειμώνα" κι ένα μακιγιάζ
3. 6:30μμ - 7:00μμ Βασιλειου Αλεξάνδρα, σύμβουλος ομορφιάς και σύμβουλος της εταιρείας Minoan Natural Bee Cosmetics ομιλία με θέμα: "Πρωτοπόρα και αληθινά φυσικά προϊόντα καλλωπισμού από την Κρητική Γη"
4. Κοφινη Εύα, make up artist ομιλία με θέμα: "Μακιγιάζ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας" κι ένα μακιγιάζ.
Είστε όλες και ολοι προσκεκλημένοι με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ στην ημερίδα αυτή που με χαρά και μεράκι ετοιμάζουμε για εσάς.
Share on Google Plus

0 σχόλια: