Επτά γυναίκες που μόνο απαρατήρητες δε μπορούν να περάσουν…
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, αυτό πλέον το ξέρουν όλοι. Και γιατί να κοιτάξει δηλαδή όταν τα πάντα είναι θέμα χημείας;

Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τους μικρούς ηλικιακά «πειρασμούς» και να τολμήσουν μια σχέση με γυναίκες μεγαλύτερες από τους ίδιους.

Άλλοι έμειναν στη σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια μαζί τους, με την κοινή γνώμη να μη μπορεί παρά να δεχτεί πως αυτοί οι έρωτας γεννήθηκαν να συζητηθούν.

Όχι, σε αυτή τη λίστα δεν θα βρεις ούτε τη Σακίρα με τον Πικέ ούτε την Αγγελική Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Εδώ τα πράγματα είναι πιο… ψαγμένα.
Για πάμε…

Γκρατσιάνο Πελέ  – Βικτόρια Βάργκα

Αυτό το ζευγάρι είναι… κορυφή. Ο Ευρωπαϊκός Πελέ και η σεξοβόμβα σύντροφός του από την Ουγγαρία έχουν μερικά χρονάκια διαφορά, κάτι που, όμως, δεν πτόησε λεπτό κανέναν από τους δύο.
Εκείνος 36, αυτή 32 ετών αποδεικνύουν πως δεν το λες και άσχημο να έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σε όλα. Και όταν λέμε σε όλα το εννοούμε…

Ντέμης Νικολαΐδης –  Δέσποινα Βανδή

Γνωρίστηκαν κάτι λιγότερο από μία εικοσαετία πριν και έκτοτε δηλώνουν αχώριστοι.
Παρότι πολλοί γνωρίζαμε πως Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης έχουν μια μικρή διαφορά ηλικίας, ελάχιστοι είχαν συνειδητοποιήσει πως η τραγουδίστρια του ρίχνει 4 χρόνια, καθώς φέτος έκλεισε τα 48 της χρόνια, ενώ εκείνος είναι 44 ετών.

Ντέιβιντ Μπέκαμ – Βικτόρια Μπέκαμ

Εδώ μιλάμε για μηδαμινή σχεδόν διαφορά που όμως δεν παύει να υπάρχει!
Η 43χρονη Βικτόρια, βλέπετε, είναι μερικούς μήνες μεγαλύτερη από τον διεθνή άσσο των γηπέδων…

Παναγιώτης Ταχτσίδης – Ζέτα Θεοδωροπούλου

Όταν μάθαμε γι’ αυτό το ανατρεπτικό ζευγάρι, κανείς δεν έκατσε να ασχοληθεί με το πόσων ετών είναι ο ένας και πόσων  άλλος.
Ψάχνοντας, όμως, συνειδητοποιήσαμε πως ο 26χρονος Παναγιώτης Ταχτσίδης στόχευσε ψηλά «χτυπώντας» γυναίκα 6 χρόνια μεγαλύτερή του.
Δε δίστασε μάλιστα να την κάνει και μητέρα! Μωρέ μπράβο…

Τόμας Βερμάελεν – Πόλι Πάρσονς

Θα πίστευε κανείς πως αυτή η γυναικάρα έχει περάσει τα 30; Δε νομίζουμε.
Κι όμως, η σούπερ αισθησιακή σύζυγος του Βέλγου Βερμάελεν, Πόλι Πάρσονς, έσβησε 33 κεράκια στην τελευταία της τούρτα, ούσα 2 χρόνια μεγαλύτερη από εκείνον. Ψηφίζουμε Πόλι!

Σέρχιο Ράμος – Πιλάρ Ρούμπιο

Ο αμυντικός της Ρεάλ έριξε για πλάκα την 39χρονη Ρούμπιο, η οποία θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες της Ισπανίας. Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό πως ο Σέρτζιο είναι 8 χρόνια μικρότερός της…

Τραϊανός Δέλλας –  Γωγώ Μαστροκώστα

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση Τραϊανού Δέλλα και Γωγούς Μαστροκώστα, αφού τα χρόνια που χωρίζουν τους δυο τους ανέρχονται στα 6.
Εκείνος 41, η Γωγώ 47 ετών. Όχι ότι τους φαίνεται, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Μετά από όλα αυτά εξακολουθείς να πιστεύεις ότι οι μικρές έχουν άλλη χάρη; Μπα…