Όλα για έναν μελαχρινό γίνονταιΑυτός που θα σκεφτούμε λίγο πριν κοιμηθούμε, αυτός που μας κάνει να χαμογελάμε, αυτός που θα μας νευριάζει  25 ώρες το 24ωρο έχει τη μορφή του έβενου που όλοι λίγο πολύ αγαπήσαμε κι έχουμε στην καρδιά μας. Αγαπάμε το μεσογειακό κλίμα, το μεσογειακό φαγητό και τους μεσογειακούς άντρες. Με τα σκούρα μαλλιά, τα σκούρα μάτια και τη σταρένια επιδερμίδα. Το ‘χει το DNA μας.
Ναι, εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο καταλαβαίνεις ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάω. Σε νιώθω που χαμογελάς αχνά και το μυαλό σου τρέχει σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σε έχει κάνει να νιώσεις και να ερωτευτείς. Αυτός είναι ο μελαχρινός που σου έχει κλέψει την καρδιά, φίλη αναγνώστρια.
Είναι εντυπωσιακοί άνθρωποι όπως και να το κάνουμε, μία κατηγορία μόνοι τους. Ρε, δεν παν να ‘ναι άσχημος, κοντός, χοντρός, τον μελαχρινό θα τον προσέξεις, έστω και για να τον κράξεις, θα τον προσέξεις. Είναι το επίκεντρο της συζήτησης σε μια παρέα, είναι το 99% των επαφών στο κινητό σου, είναι ο έρωτας της ζωής σου, η πρώτη σου σχέση κι η τελευταία.
Είναι μέχρι κι ο πατέρας σου που μπορεί τώρα ο γλυκούλης να γερνάει και να ασπρίζουν τα μαλλάκια του, αλλά κι αυτός κάποτε στην ηλικία μας ήταν μελαχρινός κι είχε εξίσου την ίδια πέραση που έχει το μελαχρινό μπουμπούκι που κάθεται δίπλα σου στο ΚΤΕΛ, που τον κοιτάς και σου τρέχουν τα σάλια. Να, αυτός εκεί ο τύπος που κάνει χαλαρός το τσιγάρο του με το μυστηριώδες  κι όλο σαγήνη βλέμμα του, μάντεψε ποια είναι τα χρώματά του.  Ή αυτός εκεί που κάθεται απέναντί σου και πίνει άνετος την τεκίλα του σε ένα καταχωνιασμένο μπαράκι στου Ψυρρή.
Ας μη δουλευόμαστε, δε θα θέλαμε δίπλα μας κάποιον σαν τον Πούτιν -ούτε σαν τον Τσίπρα βέβαια, αλλά οκ. Οι μελαχρινοί είναι δυναμικοί και σεξουαλικοί άντρες. Γνωρίζω πολύ καλά ποιον σκέφτεσαι κοιτώντας το ταβάνι και ξέρω ποιον σου θυμίζει αυτό το τραγούδι που συχνά-πυκνά σε κάνει να κλαις. Αυτό το μαγαζί στα Εξάρχεια επίσης ξέρω γιατί αποφεύγεις  να περάσεις μέχρι κι απέξω, κι αυτό το T-shirt που σου είναι σαν φόρεμα κι είναι πέντε νούμερα μεγαλύτερο, ξέρω πολύ καλά γιατί το έχεις διπλωμένο σε ένα συγκεκριμένο συρτάρι μαζί με άλλα πράγματα που τον θυμίζουν.
Αυτός που παίρνεις τηλέφωνα κάθε βράδυ για να μάθεις πώς πήγε η μέρα του γιατί σπουδάζει μακριά και σου λείπει κάθε μέρα και περισσότερο, ξέρω τι σημαίνει για σένα. Ακόμη κι αυτός που δε θες να ξαναδείς στα μάτια σου γιατί σου φέρθηκε με το χειρότερο τρόπο και δε θες να ξέρεις για την ύπαρξή του, αν τον δεις στο δρόμο μπορεί να φανεί ότι αδιαφόρησες, αλλά μια κλεφτή ματιά την ώρα που δεν κοιτάζει, θα τη ρίξεις.
Αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν απόλυτα στον μελαχρινό που σου έχει κάνει τη ζωή πατίνι και παράλληλα παράδεισο, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται. Τον θες. Θες να το βάλεις κάτω και να πει τον οικολόγο γυναικολόγο. Κακό χιουμοράκι, αλλά ίσα-ίσα να ξεφύγουμε απ’ το βαρύ κλίμα.
Για ένα μελανούρι έχουν διαλυθεί φιλίες πολλών χρόνων κι έχουν μαλλιοτραβηχτεί πολλά κοριτσάκια στο γυμνάσιο. Στην αγκαλιά της μαμάς σου έκλαιγες με λυγμούς που σε παράτησε ένα μελαχρινό αρσενικό κι ο μπαμπάς σου ακόμα τον ψάχνει με μανία να τον σκοτώσει που πλήγωσε την πριγκιπέσα του. Είναι ο κλασικός μαλάκας που βρίζει και ξαναβρίζει η κολλητή σου. Γι’αυτόν θα ρίξεις τον εγωισμό σου και τα μούτρα σου και γι’ αυτόν θα πιάσει πάτο η αξιοπρέπεια κι η περηφάνια σου με ένα του πισωγύρισμα.
Είναι ερωτεύσιμοι και το ξέρουν. Κι εγώ το ξέρω, κι εσύ, κι όλες μας και το εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Γοητεύουν με ένα τους πέρασμα και σφάζονται πολλές γυναικείες ψυχές στην ποδιά τους. Ο λόγος που ζηλεύουμε κι είμαστε γεμάτες ανασφάλειες είναι αυτοί και μόνο. Τα μέγιστα αρσενικά φαντάζουν στις αποχρώσεις του μελανού, δημιουργώντας τα περισσότερα sex symbols του πλανήτη.
Τους θέλουμε, μας ελκύουν και δε μετανιώνουμε καθόλου για τις επιλογές και τα γούστα μας. Κι είναι αλήθεια πως οι γυναίκες προτιμούν τους ξανθούς, μόνο όταν δε βρίσκουν μελαχρινούς. Πες με αδιάλλακτη κι απόλυτη, αλλά ξανθά κι ανοιχτόχρωμα είναι τα νεογνά με το που βγουν απ’ την κοιλιά της μάνας τους κι εμείς  δε θέλουμε μωρά στη ζωή μας για να τα κανακεύουμε, θέλουμε άντρες που ανήκουν στην περιγραφή του Johny Depp κι όχι του Zac Efron
Pillowfights.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια: