Δε γίνεται να μην ερωτευτείς έναν Ζυγό

polinari804
Ζυγός, το ζώδιο της δικαιοσύνης και του έρωτα. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, δεν υπάρχει πιθανότητα να μην το ερωτευτείς, να μην το αγαπήσεις. Έστω κι αν δε σου συμβεί αυτό, σίγουρα θα σε στιγματίσει και πάντα θα θυμάσαι αυτή την αέρινη αύρα του.
Ο ζυγός είναι παιδί του έρωτα κι ό,τι κάνει στη ζωή του έχει συναίσθημα. Απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή που θα γνωρίσεις ένα τέτοιο άτομο, θα σε εντυπωσιάσει. Έχουν προσεγμένη εμφάνιση κι άλλοτε μοιάζουν με μοντέλα περιοδικού. Γι αυτό το λόγο, αποκαλούνται και νάρκισσοι. Με το ακαταμάχητο χαμόγελό τους θα σε αιχμαλωτίσουν και δε θα σταματήσεις λεπτό να τους σκέφτεσαι. Είναι η μαγεία της γοητείας τους κι έχεις ήδη αιχμαλωτιστεί. Το εκλεπτυσμένο γούστο τους, τους διαφοροποιεί απ’ τα υπόλοιπα ζώδια.
Είναι πολύ κοινωνικοί κι εξωστρεφείς. Απεχθάνονται τη μοναξιά και τρέμουν στην ιδέα ότι θα μείνουν μόνοι. Δεν μπορούν λεπτό χωρίς την ανθρώπινη συντροφιά κι ίσως έτσι να πέφτουν στην παγίδα του συμβιβασμού στις σχέσεις τους. Αγαπάνε δυνατά κι αληθινά, όμως όπως αγαπάνε με όλο τους το είναι, το ίδιο απόλυτα θα σε διαγράψουν, αν δεν τους φερθείς σωστά. Ξέρουν να ισοπεδώνουν τα συναισθήματά τους.
Αργούν να αποφασίσουν αν σε θέλουν στη ζωή τους, αλλά άπαξ και καταλήξουν, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να τους την αλλάξεις. Αναποφάσιστοι αρκετά γιατί ζυγίζουν τα πάντα κι ο καιρός είναι αυτός που θα τους βοηθήσει να καταλήξουν κάπου. Θέλουν χρόνο για να πάρουν την απόφασή τους -ίσως και χρόνια κάποιες φορές.
Όπως παιδεύονται αυτοί, θα παιδέψουν κι εσένα. Όταν ένας Ζυγός δυσκολεύεται να αποφασίσει, είναι σίγουρο ότι δε σε θέλει και ψάχνει λόγους για να μεταπείσει τον εαυτό του. Γίνονται αναβλητικοί σε αυτό το σημείο γιατί πολύ απλά τους αρέσει το βόλεμα και βαριούνται να πάνε παρακάτω.
Το ρητό «ο έρωτας με έρωτα περνάει» είναι γραμμένο για τον Ζυγό. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει άλλο χρόνο απ’ τη ζωή του για σένα. Θα εξετάσει εξονυχιστικά όλους τους λόγους που δεν μπορεί να είναι μαζί σου κι έχει φύγει. Αν δεν βρει άλλο ταίρι που να του κάνει, ίσως να τριγυρνάει στο παρελθόν του. Ίσως να έχει και κάποιο συμφέρον από σένα, αλλά να είσαι σίγουρος πως αν σε ήθελε πραγματικά, θα είχες γίνει το κέντρο της ζωής του. Για να μη συμβαίνει αυτό, δεν είναι ερωτευμένος με σένα και σίγουρα δε σε αγαπάει. Είναι άλλος ο λόγος που το παλεύει μαζί σου.
Ο ερωτευμένος Ζυγός, θα στα δώσει όλα, μα όλα. Δε θα σε αφήσει ποτέ έξω απ’ τη ζωή του κι αυτό -είτε το θέλουν είτε όχι- θα το σεβαστούν κι οι δικοί του, φίλοι και συγγενείς. Θα επιβληθεί κι, άλλωστε, είναι ικανός να ρισκάρει την απομόνωσή του απ’ το δικό του περιβάλλον, αρκεί να υπάρχεις εσύ στη ζωή του. Θα σε θεοποιήσει και δε θα τολμήσει κανείς να σε αγγίξει.  Μόνο μην τον προδώσεις, γιατί η κατάσταση θα αντιστραφεί και δε θέλεις να μάθεις τα αποτελέσματα αυτής της αντίδρασης.
Υπάρχουν στάδια στη ζωή τους που η νωχελικότητα τους κυριεύει. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους και δεν υπάρχει συναίσθημα στην καθημερινότητά τους. Θα βγουν από αυτή την κατάσταση με μεγάλη δυσκολία και βέβαια όταν θα έχουν οι ίδιοι βαρεθεί τον ίδιο τους τον εαυτό.
Είναι εξαιρετικοί διπλωμάτες, αρκετά έξυπνοι και σίγουρα οι καλύτεροι στο είδος τους. Θα σε πείσουν, θα σκαρφιστούν χιλιάδες τρόπους κι ίσως να κάνουν ακραίες θυσίες για να καταφέρουν το σκοπό τους. Όταν το πετύχουν, θα σε αφήσουν γιατί απλά το κατάφεραν και δεν τους ενδιαφέρεις πλέον.
Μπλέκουν πάντα σε δυσάρεστες καταστάσεις κι έχουν έντονο το συναίσθημα της λύπης, να μη στεναχωρήσουν τον απέναντί τους. Πετυχαίνουν, όμως, το αντίθετο, πιέζουν σε άσχημο βαθμό τον ίδιο τους τον εαυτό κι έρχεται κάποια στιγμή που ξεσπάνε σαν χείμαρροι. Εξαφανίζονται και δε θέλουν να σε ξέρουν.
Τερματίζουν πολύ εύκολα καταστάσεις και δεν έχουν την παραμικρή ενοχή. Σιχαίνονται τη ρουτίνα και τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα. Λατρεύουν τα ταξίδια και διψάνε για περιπέτεια και νέες εμπειρίες.
Διπολικό ζώδιο, αλλά ουσιαστικά δεν έχει δυο όψεις, έχει μια ζυγαριά που ολοένα ψάχνει ισορροπία. Αν δεν έχει τη σωστή ισορροπία, η κυκλοθυμία χτυπάει κόκκινο. Μην τους αδικήσεις ποτέ, θα πεισμώσουν για χρόνια και πάντα θα προσπαθούν να αποδείξουν πόσο λάθος ήσουν.
Δεν υφίσταται ο καλός κι ο κακός Ζυγός, όπως έχει ειπωθεί κατά περιόδους. Υπάρχει ο δίκαιος Ζυγός και να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να σε ρίξει ποτέ. Αν αισθανθεί ότι χειρίστηκε λάθος μια κατάσταση, θα επιστρέψει μετανιωμένος και θα ζητήσει συγχώρεση. Ακόμα κι αν δεν τον συγχωρέσεις, θα νιώσει αγαλλίαση γιατί ξέρει ότι εκείνος προσπάθησε και το πρόβλημα είναι πλέον δικό σου.
Δυναμικοί οι Ζυγοί, δεν το βάζουν ποτέ κάτω και συνεχίζουν τον δικό τους αγώνα. Λατρεύουν την ηρεμία, την καλή ζωή και τον έρωτα. Ζουν έντονα, λατρεύουν τα απρόβλεπτα και χαίρονται κάθε στιγμή στο έπακρον!
Συντάκτης: Αλεξάνδρα Τσότσου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη
Pillowfights.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: