Μια σαραντάρα ίσον δύο εικοσάρες;


Μια σαραντάρα ίσον δύο εικοσάρες τραγουδούσε η Ρίτα Σακελλαρίου το 1987. Κάπως έτσι εξαπλώθηκε ένας αστικός μύθος… Σκέφτηκα να κάνω ένα crash test μεταξύ μιας 40άρας (εμού της ιδίας δηλαδή) και μιας 20άρας για να δω εάν όντως οι 40άρες έχουν “διπλές τις χάρες”.
 Ξεκινώ με τα προφανή. Αυτά που φαίνονται. Στην «πίσω ανάρτηση» έχουμε λίγο πρόβλημα. H δικιά μου εάν και κάνει φιλότιμες προσπάθειες – καλά να είναι ο γυμναστής μου! – έχει πάρει λίγο σασί… Η δικιά της στέκει ψηλά και περήφανη ακόμη. Μέσα στα σκοτάδια, όμως, ποιoς ασχολείται;                      
Στο δικό μου google…έχουν αρχίσει οι αναζητήσεις για πλαστικούς, αναίμακτες μεθόδους ανορθωσης, βλεφαροπλαστική μαζί με ψαγμένες θεατρικές παραστάσεις και εύκολες & γρήγορες συνταγές για να φτιάξω σνακ για τα παιδιά. Στο δικό της… κάτι ο Shawn Mendes, κάτι ο πρίγκιπας Χάρι που είναι ακόμη ελεύθερος οπότε μπορεί να φαντασιώνεται τη ζωή της πριγκίπισσας, κάτι η Yuya αυτή η vlogger με τα 18,5 εκ. ακόλουθους ή η Jenna Marbles με τα 18 εκατομμύρια…
Στη δίαιτά της έχει πίτσα, τσιπς, παγωτό. Εγώ ψητά κάθε λογής (κρέατα, ψάρια, λαχανικά) και στο τσακίρ κέφι κανένα γλυκό στα κλεφτά – με μαύρη σοκολάτα.
Εγώ ξέρω πως η στιγμή που θα κάτσει στην καρέκλα για μποτοξ είναι πιο κοντά από όσο νομίζει. Εκείνη πάλι δεν το ξέρει.
Εγώ έχω χορέψει μπλουζ στην παραλία, εκείνη νομίζει οτι χορεύει κουνώντας το κεφάλι κάπως ρυθμικά με το ποτό στο χέρι.
Έχω δει live on tv τον Έλτον Τζον να τραγουδάει στην κηδεία της Νταϊάνα Candle in the Wind. Το 1997 εεκείνη ήταν ακόμη αγέννητη ή νεογέννητη!
Εγώ έχω μεγαλώσει με Φώσκολο αγάπη μου… Λάμψη, Δράκοι, Σελήνη πάει άσυλο; Με Δυναστεία, Τόλμη και Γοητεία για να μη μιλήσω για τα λιονταράκια του κυρ Ηλία και το Ρετιρέ. Εκείνη πάλι με Μπρούσκο (ότι και εάν σημαίνει αυτό).
Εγώ θα μπορούσα να γίνω η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Εκείνη πάλι όχι!
Εγώ έχω προσωνύμια. MILF, cougar… Εκείνη θα αργήσει πολύ!
Η λίστα έχει συνέχεια… μεγάλη! Το έχει πει ένας ποιητής, δεν ξέρω ποιος… «τα 45 είναι η ηλικία της ακαδημαϊκής εφηβείας». Οπότε; Η 40άρα είναι 40άρα και η 20άρα είναι 20άρα. Η καθεμιιά με τις χάρες της, η μία με τη σοφία και τη γοητεία της, η άλλη με την ανεμελειά της και την ομορφιά της.
We are all young at heart and young hearts run free…..
4moms.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: