Όταν μια γυναίκα αγαπάει έναν άντρα.


Όταν μια γυναίκα αγαπάει έναν άντρα είναι τόσο υπέροχο όσο ακούγεται.
Ρομαντικό, αληθινό, όμορφο. Όταν μια γυναίκα αγαπάει μεταμορφώνεται. Όχι σε εκείνη που σκέφτεται πώς να τον κάνει ότι θέλει αλλά σε εκείνη που θα τον αφήσει να κάνει ότι θέλει. Μιλάω για αγάπη ούτως η άλλως. Καθαρή αγάπη. Όχι με το ζόρι. Όταν μια γυναίκα αγαπάει λοιπόν δίνει και δίνεται, ψυχή τε και σώματι.
Φροντίζει, νοιάζεται, στηρίζει, ακούει, συμβουλεύει. Όταν μια γυναίκα αγαπάει δεν το βάζει στα πόδια γιατί δεν της αρμόζει, δεν είναι μόνο για τα εύκολα, μα κυρίως για τα δύσκολα. Όταν μια γυναίκα αγαπάει την καταλαβαίνεις από τον τρόπο που μιλάει για εκείνον, από τα μάτια της που λάμπουν κι από το μόνιμο χαμόγελο που έχει.
Όταν μια γυναίκα αγαπάει θα κινήσει βουνά και θάλασσες, θα πάρει κτελ και αεροπλάνα, θα ζήσει μαζί του καλοκαίρια και χειμώνες. Όταν μια γυναίκα αγαπάει γίνεται κοριτσάκι, ερωμένη, σύντροφος, κυρία, φίλη και μαμά μαζί. Η αγάπη της δεν τελειώνει, αντιθέτως, γεμίζει από αυτή κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή.
Όταν μια γυναίκα αγαπάει δεν κοιτάει πορτοφόλια, ούτε αν θα την πας στο καλύτερο εστιατόριο. Μην μπερδεύεσαι. Μιλάω για αγάπη. Μια γυναίκα θα σε αγαπήσει γιατί θα έχει ερωτευτεί τον τρόπο που της χαιδεύεις τα μαλλιά, το πώς κοιμάσαι, το πώς ξυπνάς και το πώς σου αρέσει να πίνεις τον καφέ σου.
Για εκείνη την βόλτα που η θέα ήταν θάλασσα, για τις στιγμές που το χέρι σου μπλέχτηκε στο δικό της. Για εκείνο το φιλί το ξαφνικό που της έδωσες κι εκείνες τις αγκαλιές που κούμπωσαν από την πρώτη στιγμή. Για τον τρόπο που επικοινωνείται και για το γέλιο που ρίχνετε. Αυτές οι λεπτομέρειες για εκείνη θα είναι ένας μικρός θησαυρός. Αυτές τις στιγμές. Αυτές θα αγαπήσει. Εσένα θα αγαπήσει. Και Κάπως έτσι εκείνη η γυναίκα ψιθύριζει σ´εκείνον “Σ´αγαπώ” την ώρα που κοιμάται και τον σφίγγει στην αγκαλιά της.
Και Κάπως έτσι αυτό το “Σ´αγαπώ” της είναι ότι πιο αληθινό έχει πει.
Της Μαρίας Χριστίνας Σωτήρου.
ΠΗΓΗ: www.anapnoes.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια: