Οι άντρες ερωτεύονται χαμόγελα

Γράφει η Μπάρμπυ Κορμαρή.
Σου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδες. Από το πρώτο δευτερόλεπτο που το βλέμμα του συνάντησε το δικό σου. Η καρδιά σου χοροπήδησε στο στήθος σου και  η σκέψη του αιχμαλώτισε το μυαλό σου.
Και τώρα τι γίνεται;  Πώς θα τον κατακτήσεις;
Να σου πω ένα μυστικό; Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα σπουδαίο. Πιο απλό πράγμα απ’ τον έρωτα δεν υπάρχει. Αρκεί να είσαι  ο εαυτός σου. Άσε τα κόλπα και τα τεχνάσματα που λένε τα περιοδικά. Δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Οι άντρες, μάτια μου, δεν είναι τόσο δύσκολοι όσο νομίζεις. Θέλουν απλά πράγματα, αυθεντικά.
Στον έρωτα δε χρειάζονται αναλύσεις και συζητήσεις υψηλού επιπέδου. Πράξεις χρειάζονται. Πράξεις μικρές και καθημερινές, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να μοιραστείτε στιγμές, να γνωριστείτε και να δεθείτε. Και συναισθήματα χαρούμενα, για να ‘ναι η σχέση σας γιορτή.
Γιατί ο έρωτας, μην το ξεχνάς, είναι γιορτή. Θέλει χαρά και γέλιο, θέλει αισιοδοξία και χαλαρή διάθεση, θέλει ανόητα αστεία, πλάκες και πειράγματα.
Γι’ αυτό λοιπόν να γελάς. Να τον κάνεις να νιώθει όμορφα όταν είναι μαζί σου. Να χαλαρώνει, να αφήνεται στα χέρια σου, να απολαμβάνει την παρουσία σου, να αναζητά τη συντροφιά σου. Να μετράει τις ώρες μέχρι να σε συναντήσει, γιατί θα ξέρει ότι με μια σου λέξη, με μια ματιά, με μια αγκαλιά θα τον κάνεις να ξεχάσει ό,τι κι αν έγινε μέσα στη μέρα και να νιώσει καλά. Το θέμα είναι να του φτιάχνεις τη διάθεση. Τι να σε κάνει αν γκρινιάζεις συνεχώς;
Μην αναλώνεσαι σε δράματα, μην προσπαθείς να αποσπάσεις όρκους και υποσχέσεις. Άσε στην άκρη τις σκέψεις και τους προβληματισμούς και ζήσε τη στιγμή. Κοίταξέ τον κατάματα κι άφησέ τον να δει τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μια εκφραστική ματιά μπορεί να είναι πιο ελκυστική απ’ οποιαδήποτε επιτηδευμένη εμφάνιση. Ένα βλέμμα γεμάτο έρωτα και υποσχέσεις μπορεί να μηδενίσει την απόσταση και να μετρήσει πιο πολύ από χίλιες λέξεις.
Δε χρειάζεται να παίζεις κάποιο ρόλο ή να φοράς κάποιο προσωπείο για να του αρέσεις. Μην είσαι «δήθεν» κι ατσαλάκωτη. Μην είσαι απόμακρη. Σε θέλει γήινη, ανθρώπινη, αληθινή. Να μη διστάζει να σε πλησιάσει, να μην αναρωτιέται τι θα σου πει, μην τυχόν και του θυμώσεις. Οι άντρες δεν επιζητούν το τέλειο, αλλά το αληθινό. Αυτό τελικά είναι και το πιο ερωτεύσιμο.
Και μην ξεχνάς: Οι άντρες πάντα μα πάντα ερωτεύονται χαμόγελα!
Και δεν εννοώ εκείνο το χαμόγελο το επιτηδευμένο, που το προβάρεις με τις ώρες στον καθρέφτη πριν βγάλεις άλλη μία selfie. Εννοώ το χαμόγελο το αληθινό, που βγαίνει από μέσα σου, που δείχνει τη χαρά σου κάθε φορά που τον βλέπεις, που κάνει τα μάτια σου να λάμπουν από προσμονή. Εκείνο το χαμόγελο που θα φωτίσει τη μέρα του και θα φτιάξει τη διάθεσή του σε δευτερόλεπτα. Δε χρειάζεται να είναι γοητευτικό και μυστηριώδες. Αρκεί να είναι αληθινό, να βγαίνει απ’ την ψυχή σου και να αγγίζει τη δική του την ψυχή.
Ένα χαμόγελο γνήσιο και αυθόρμητο είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή του άντρα απ’ ο,τιδήποτε άλλο υπάρχει γύρω του. Μπορεί να χαραχτεί τόσο βαθιά στη μνήμη του, που όταν δεν το βλέπει αρχίζει να το αναζητά. Μπορεί να τον κάνει να χαμογελάει όταν σε σκέφτεται και να μετράει τις ώρες μέχρι να βρεθεί κοντά σου. Κι όταν θα γίνει αυτό, να ξέρεις ότι τον έχεις κατακτήσει.
Χαμογέλα λοιπόν! Και θα δεις ότι το μεγαλύτερο mind fuck στον άντρα που ερωτεύτηκες μπορεί να το κάνει το αυθόρμητο, ζεστό κι αληθινό σου χαμόγελο!
Loveletters.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: