Μια αναγκαία αλλαγή ....

Ο άνθρωπος γεννιέται δε γίνεται λένε ... ψέματα ο άνθρωπος και γεννιέται και γίνεται.
Τον χαρακτήρα του ανθρώπου τον συνθέτουν μερικά απο γεννησιμιού του χαρακτηριστικά,οι καταβολές που έχει από την οικογένειά του και τέλος  οι εμπειρίες του ως σήμερα!!!
Πώς ζητάς από έναν άνθρωπο που πόνεσε,προδόθηκε και δυστύχησε να μην αλλάξει,να μην θωρακίσει τον εαυτό του  αλλιώς πως θα επιβιώσει !
Ανάλογα με το τι αντιμετώπισε θα πράττει ...  θα παγώσει,θα μαλακώσει,θα πορευθεί στη ζωή!!!


Μη αναρωτιέστε λοιπόν που καμιά φορά βλέπετε τους γύρω σας να αλλάζουν, ίσως πέρασε από πάνω τους ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων και τους ισοπέδωσε!!!
Και για να μπορέσουν να ευτυχήσουν και να επιβιώσουν αποφάσισαν να κάνουν ριζικές αλλαγές... από εκείνες που ούτε οι ίδιοι περίμεναν πως θα κάνουν ποτέ !!!Το παρακάτω μήνυμα το βρήκα να γυρνάει κάπου εδώ μέσα,και αυτο μου έδωσε την ιδέα  για το σημερινό θέμα,σας το παραθέτω όπως το βρηκα.


Τι να αποδεχτώ μωρε; ότι θελησα εγώ στην ζωή μου δεν μου δόθηκε ποτέ πάντα πάλευα για αυτό που ήθελα και δεν εκτιμάει στο τέλος κάνεις και τίποτα από αυτά που κάνω..και που δείχνω ενδιαφέρον σε ατομα που έπρεπε να είχα ξεγραψει από την ζωή μου τι είδους άνθρωπο με κανει; καλο; αθώο; ..δεν εκτίμησε κάνεις ποτέ αυτό που ήμουν..Μην απορείτε μερικοί γιατί άλλαξα..εσείς με κάνατε..ορισμένοι εκεί έξω που έχετε και εμένα και μερικά άλλα ατομα δεδομένα..

-naficr7
JIakovidou
Share on Google Plus

0 σχόλια: