Διαζύγιο μεγατόνων στην ελληνική showbiz! Μετά από 16 χρόνια τα διέλυσαν όλα!Τέλος εποχής για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Ύστερα από 16 χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κόρης, το ζεύγος αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, o επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες. 

Ο λόγος για την Ειρήνη Σκλήβα και τον Νίκο Χυδήρογλου. Από τον περασμένο Νοέμβριο άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες στην κοσμική Αθήνα ότι ο ίδιος και η Μις Κόσμος 1996 περνούσαν σοβαρή κρίση στον γάμο τους. Αφορμή γι’αυτό στάθηκε σε πρώτη φάση το γεγονός ότι εκείνος εθεάθη να κάνει διακοπές με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού χωρίς την Ειρήνη, κάτι που δεν συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια.
Επιπλέον, το γεγονός ότι υπήρξε κάποια αντίδραση από την πλευρά του ζευγαριού μετά τη φημολογία περί χωρισμού – ούτε επιβεβαίωση αλλά ούτε και διάψευση – έκανε το κουτσομπολιό να φουντώσει παραπάνω…
Είναι γεγονός ότι τα 16 χρόνια που είναι παντρεμένοι δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τα μέσα και έχουν φροντίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Αυτό λοιπόν θα κάνουν και τώρα που ο γάμος τους τελειώνει οριστικά…
Το ιστορικό ενός μεγάλου έρωτα και το προξενιό
Είχαμε χρόνια να δούμε την Miss World 1996, Ειρήνη Σκλήβα. Η γυναίκα που έκανε τον πλανήτη να προσκυνήσει το Ελληνικό κάλλος.
Η πανέμορφη κυρία της πασαρέλας, επέλεξε την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Μη χανόμαστε», στο κανάλι «Epsilon» για να μιλήσει για το τι κάνει σήμερα.
Μεταξύ των άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι τον γοητευτικό σύζυγό της, Nίκο, τον γνώρισε ύστερα από προξενιό. Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Σήμερα, η υπερκαλλονή Ειρήνη Σκλήβα, ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το μεγάλωμα της κορούλας της. Την είδαμε στην εκπομπή της Ναταλίας και μείναμε , για άλλη μια φορά, άφωνοι από την ομορφιά της!!!!

Youweekly.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: