Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» κ. Βασίλης Ζάρκος στο Φεστιβάλ Οίνου & Γαστρονομίας «Umami Festival Thessaly»

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» κ. Βασίλης Ζάρκος επισκέφθηκε χθες,  το Φεστιβάλ Οίνου & Γαστρονομίας «Umami Festival Thessaly» που συγκέντρωσε ένα μεγάλο αριθμό εκθετών, κορυφαίων οινοποιείων από όλα τα σημεία της χώρας. Ήταν μια πολύ σημαντική προσπάθεια ανάδειξης του  ελληνικού επώνυμου και ποιοτικού οίνου όπου οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν περισσότερα από 400 διαφορετικά κρασιά!
Ο κ. Βασίλης Ζάρκος  επισκέφθηκε τους οινοποιούς από την Θεσσαλία και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και δήλωσε «Υπάρχουν πολύ σημαντικές επιχειρήσεις με κρασιά και αποστάγματα υψηλής ποιότητας στη περιοχή μας. Η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος προβολής και προώθησης των ΠΟΠ οίνων και αποσταγμάτων της περιοχής μας από το Επιμελητήριο Λάρισας,  σε συνεργασία με τους ντόπιους οινοπαραγωγούς θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας» 

Share on Google Plus

0 σχόλια: