Φωταγωγήθηκε το δέντρο των Χριστουγέννων στον Πέρα Μαχαλά.
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πάρκο του Πέρα Μαχαλά  άναψε για πρώτη φορά στην ιστορία του  ο Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Γεώργιος Δαούλας,, ανοίγοντας την αυλαία της φετινής εορταστικής περιόδου. Ένα φυσικό δέντρο ύψους 6 μέτρων, το οποίο φωτίζουν 2000 λαμπιόνια, θα στολίζει έως τις 7 Ιανουαρίου 2018 το πάρκο της συνοικίας..

Ο κ. Δαούλας, κατά το άναμμα του δέντρου,ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά και των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου και  υποστήριξε πως «τα Χριστούγεννα είναι γιορτή των παιδιών». Ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και χαρά προς όλο το κόσμο και ανέφερε πως θα έρθουν και καλύτερα.
Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά κα Ασπασιά Κακαδιάρη ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κόσμο. Τους ενημέρωσε για τη πλούσια δράση του συλλόγου  στους 8 πρώτους μήνες από την ίδρυση του και τους ζήτησε τη στήριξη τους.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα   τραγούδια από την χορωδία της Λέσχης Πολιτισμού, χορός από τα τμήματα του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά και συναυλία  την οποία  παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Επίσης, στο πάρκο είχε  στηθεί το σπιτάκι του Άι Βασίλη όπου ο Άι Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, φωτογραφήθηκε, δέχτηκε τα γράμματα και τις επιθυμιές των παιδιών. Επίσης είχε στηθεί χώρους για τις δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών όπου ζωγράφισαν, έκαναν face painting καθώς και κάρτες που κρεμάσανε  στο δέντρο.
Την εκδήλωση τίμησαν νε την παρουσία τους η Υπεύθυνη των Λεσχών Πολιτισμού κα Δέσποινα Αράπκουλε, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας κ. Νίκος Καλτσάς, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέα  Λάρισα κ. Κων/νος Διαμάντος, ο πρόεδρος της 3ης Δ.Κ και ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννουλης.
Τέλος οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους δασκάλους των Λεσχών Πολιτισμού: Κατερίνα Μπέσσα, Δημήτρη Λαπούση, Βάσω Βαδάση, τους μουσικούς Βάϊο Λιάνο, Παναγιώτη Ζιώγα για τις μελωδίες τους, την κάβα Βάρσος για το κραςί και φυσίκα όλους τους εθελοντές

Share on Google Plus

0 σχόλια: