Αθηναΐς Νέγκα και ο κατά πολύ μικρότερός της σύζυγοςΑθηναΐς Νέγκα: Αποκάλυψε την μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της! Video | tlife.gr
Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν άκουσε την διαφορά ηλικίας που έχει η Αθηναΐς Νέγκα με τον σύζυγό της! Η γνωστή δημοσιογράφος διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες μέρες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη, με τον οποίο παντρεύτηκαν μυστικά το περασμένο καλοκαίρι.
Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, αν και δίνει σπάνια συνεντεύξεις, βρέθηκε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, «ΕΔΩ»και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο σύζυγός της είναι κατά 14 χρόνια μικρότερός της! Όπως ανέφερε η Αθηναΐς της ήταν δύσκολο να συνάψει σχέση με άντρα της ηλικίας της, καθώς οι περισσότεροι είναι χωρισμένοι με παιδιά και δεν ήθελε να μπει σε μια τέτοια κατάσταση.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι! Να θυμίσουμε πως η Αθηναΐς έχει ήδη μία κόρη, από προηγούμενο γάμο, η οποία σήμερα είναι 7,5 ετών.
Δες το βίντεο:
Δες φωτογραφίες του συζύγου της:

Share on Google Plus

0 σχόλια: