Αρωματοποιώ. ..Μαγικά Χριστούγεννα

Πολύχρωμα κουτιά, φανταχτερές κορδέλες και χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που κρύβουν μέσα τους ένα μικρό ή μεγάλο θησαυρό! Ναι, από μικρά παιδιά έχουμε συνδυάσει τα Χριστούγεννα με τα δώρα και μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει.

Αυτήν την περίοδο οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε το ιδανικό για να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή να δωρίσουμε στον ίδιο μας τον εαυτό, με σκοπό να τον ευχαριστήσουμε. Και φυσικά το είναι δίπλα σου για ακόμα μια φορά, δίνοντάς σου ένα χέρι βοηθείας για να φέρεις εις πέρας αυτήν την αποστολή με επιτυχία.
Τα αρώματα έχουν μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας, αφού μας δίνουν την δυνατότητα να νιώθουμε πάντα φρέσκοι και αναζωογονημένοι. Επίσης είναι ένα μέσο με το οποίο γοητεύουμε και μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι ειδικοί. Κατά αρχάς, με τον όρο ειδικοί εννοούμε τους ανθρώπους που ασχολούνται εντατικά με τα αρώματα.

Το αρωματοπωλείο, διαθέτει έναν μεγάλο  καταλογο σε Αρώματα τύπου Επώνυμων Αυθεντικών ενώ μπορεί κανείς να δημιουργήσει τη δική του σειρά περιποίησης με το αγαπημένο του άρωμα (κρέμα σώματος, αφρόλουτρο ,λάδι  κ.α). 
κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, επιλέγοντας μόνο ποιοτικά προϊόντα και πρώτες ύλες. Οι πρώτες ύλες των αρωμάτων, των αιθέριων ελαίων και των καλλυντικών προσώπου και σώματος προέρχονται από τη Γαλλία.
Η εξαιρετική ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία στα γυναικεία αρώματα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά.
Από τα πιο παλιά και κλασικά αρώματα μέχρι και τα πιο τελευταία και καινούργια αρώματα θα βρείτε το αγαπημένο σας άρωμα. Τα αρώματα μας προέρχονται από τη Γαλλία αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η πιστότητα και η διάρκεια τους. Η εξαιρετική ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά. H αρωματική ταυτότητα ενός αρώματος αποκαλύπτεται όσο περνάει η ώρα. Μπορεί να δοκιμάσεις κάποιο που στην αρχή δεν σου άρεσε και μετά να αλλάξεις γνώμη ή το αντίθετο.
Η σύσταση ενός αρώματος χωρίζεται σε τρία επίπεδα :
Στις νότες κορυφής που διαρκούν λίγο, στις μεσαίες νότες που τις διακρίνεις μετά από μισή ώρα περίπου και στις νότες βάσης που αναμειγνύονται με τη μυρωδιά της επιδερμίδας σου και διαρκούν πάνω από 3 ώρες. Γιαυτό μη βιαστείς να αγοράσεις ένα άρωμα. Δoκίμασέ το, κάνε τα ψώνια σου και πάρε μετά την τελική απόφαση
Εξαιρετική ποιότητα στα αρώματα, πολύ καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση!

 Στο κατάστημα Αρωματοποιώ λοιπόν θα συναντήσουμε τέτοιους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να μας καθοδηγήσουν στα αρωματικά μονοπάτια μέσα από όπου θα αναδειχθούμε ακόμα περισσότερο.

Ακόμα, αξίζει να αναφερθεί ότι το κόστος των μπουκαλιών είναι πολύ χαμηλό και προσιτό για όλους εμάς που αγαπάμε τα πιο ακριβά αρώματα .Ενδεικτικά, μπορώ να σας πω ότι τα 30 ml κοστίζουν μόλις 7 ευρώ .
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την ικανότητα να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την οικονομία.

Επιλογικά, αυτό που κάνει το κατάστημα Αρωματοποιώ να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι η εγγύηση των προϊόντων της αφού όλα τα αρωματικά μπουκαλάκια περιέχουν γαλλική σφραγίδα. Το κατάστημα λοιπόν θα το βρείτε στην Λάρισα Πατρόκλου 27. Αφήστε τα αρώματα να σας ταξιδέψουν αφού κάθε σταγόνα κρύβει κάτι μοναδικό!
Share on Google Plus

0 σχόλια: