Μια μαγευτική βραδιά για το "Ξέχνα τις αναμνήσεις "


Τα λόγια, για τη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου " Ξέχνα τις Αναμνήσεις" στη Λάρισα, είναι φτωχά για να αναδείξουν τη διάθεση, τη δημιουργικότητα, την ευρηματικότητα και τα συναισθήματα όσων συμμετείχαν (στο βιωματικό εργαστήρι) και όσων παρευρέθηκαν, στο cafe Passerella!
Ο δεύτερος όροφος του κτιρίου, γέμισε από ανθρώπους που αγαπούν την καλή, εκφραστική και μη ξύλινη λογοτεχνία, τα δυνατά συναισθήματα και έχουν όρεξη να εκδηλωθούν μέσα από τη δραματοποίηση!

Ήταν μία βιβλιοπαρουσίαση ξεχωριστή από άλλες. Πρώτα ένα ζεστό "καλωσόρισμα", ύστερα η γνωριμία των παρευρισκομένων μέσα από ένα παιχνίδι συντονισμένο από την ταλαντούχο θεατρολόγο Aglaia Naka, το οποίο μετεξελίχθηκε σε μία αυτοσχέδια θεατρική σκηνή, προκειμένου να αναπαρασταθούν σκηνές από το βιβλίο!

Έπειτα, τα λόγια από καρδιάς, της έμπειρης σχολιάστριας βιβλιων και αρχισυντάκτριας του ηλεκτρονικού περιοδικού statusvoice.gr Βασιλική Παπαθανασίου , η οποία από τη δική της καρδιά, μίλησε στη δική μας, με λόγια τρυφερά, μεστά, ανεπιτήδευτα!Τέλος, η ώρα της συγγραφέως η Ντιάνα Παλαιολόγου , η οποία με την δική της πλούσια λογοτεχνική έκφραση, μας παρουσίασε το πώς, πότε και γιατί, ξεκίνησε η σύνθεση αυτού του παζλ 'ξεχαμένων αναμνήσεων', που οδήγησαν στην ολοκλήρωση  του πρώτου μυθιστορήματός της!

Ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες διασκεδαστικές βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μας 
Share on Google Plus

0 σχόλια: