Το νέο βιβλίο του Πασχάλη Τσαρούχα στο Μπαράκι του Μύλου


Το νέο βιβλίο του Πασχάλη Τσαρούχα στο Μπαράκι του Μύλου
«Και να σκεφτείς, είχαμε σχεδόν νικήσει…»                           
Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας, θα βρεθεί στην πόλη της Λάρισας την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017, για να παρουσιάσει τη νέα ερωτική – πολιτική του νουβέλα, με τίτλο «Και να σκεφτείς, είχαμε σχεδόν νικήσει…» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Όστρια.
Η παρουσίαση θα γίνει στο Μπαράκι του Μύλου (Μύλος Παππά), στις 19:00.
Θα παρουσιάσουν, οι κυρίες Μαρία Παπουτσή (θεατρολόγος), και Καλλιόπη Πασιά (νομικός – συγγραφέας), ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει, η Κωνσταντίνα Καρυδάκη (δημοσιογράφος).
…Ανθρώπινες κραυγές ταριχευμένης απόγνωσης, σ’ έναν έρωτα που πεθαίνει. Μια δραματική ερωτική ιστορία σε μια χώρα που φλέγεται…
… η αλληλεγγύη, δεν υποκύπτει σε κανόνες και χρώματα. Έχε το νου σου, μόνο. Φυλάξου από τις κακοτοπιές. Ακόμα κι εδώ, ελλοχεύει το κακό συναπάντημα. Η φτιασιδωμένη ιδιοτέλεια. Ο καιροσκοπισμός και η απάτη.
Σκύψε στις ρίζες. Στο παρελθόν, στις πηγές. Πιες και ξεδίψασε. Φωτίσου. Ανασκουμπώσου και δημιούργησε τελικά. Ξεκίνα να ολοκληρώνεις, να σουλουπώνεις, να δίνεις οντότητα, σχήμα, στα θραύσματα των συναισθημάτων. Δίπλα σου κείνται.
Δούλεψε ρήγματα στο σάπιο κύκλο. Χτίσε, εσύ, τον κόσμο που ονειρεύεσαι. Η δική μου εναλλακτική; Αγάπη, συνείδηση, αλληλεγγύη, εργατικότητα, δημιουργία, μωρά.

Share on Google Plus

0 σχόλια: