Το Κτήμα» του Λ. Λαζόπουλου κάνει πρεμιέρα στη Λάρισα


«Το Κτήμα» του Λ. Λαζόπουλου κάνει πρεμιέρα στη Λάρισα
Σε ρυθμό Παράστασης γίνονται οι γενικές πρόβες στη σατιρική κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου: «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ», σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.
Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα γίνει η Πρεμιέρα του έργου και την ημέρα των Χριστουγέννων, αρχίζουν κανονικά οι παραστάσεις.
Τη γενική πρόβα της παρασκευής μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα, αποκλειστικά μαθητές και Φοιτητές, με σειρά προτεραιότητας. Οι θεσεις τους θα είναι αριθμημένες από το Ταμείο του Θεάτρου.
Το σκηνικό και τα κοστούμια είναι του Άγγελου Μέντη και τους ρόλους ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι Ηθοποιοί: Χρηστος Κορδελάς, Αστέρης Κρικώνης, Αγγελική Λεμονή, Νίκος Μαγδαληνός, Δημήτρης Όντος, Αλίκη Τσάκου. Οι φωτισμοί είναι του Μάκη Παπατριανταφύλου. Το Σκηνικό κατασκεύασε ο Χρήστος Καράκης, βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Βασίλης Γιαβρής και την Γενική φροντίδα της παράστασης και ο ήχος είναι του Νίκου Γεωργάκη.
Το έργο του Λάκη Λαζόπουλου ανεβαίνει για πρώτη φορά από το «Θεσσαλικό Θέατρο» γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη της Λάρισας
Share on Google Plus

0 σχόλια: