«Ημέρα Διαζυγίου» η 8η Ιανουαρίου Αυτό, τουλάχιστον, ισχύει στη Μ. Βρετανία

Η 8η Ιανουαρίου πλησιάζει και αν σκέφτεστε να βάλετε ένα τέλος στο γάμο σας είναι μία πολύ καλή μέρα. Έχει οριστεί ως «Ημέρα Διαζυγίου», αφού είναι πολλά τα ζευγάρια που τερματίζουν τους γάμους τους μετά την εορταστική περίοδο.

Αυτό τουλάχιστον ισχύει στη Μεγάλη Βρετανία καθώς ο χωρισμός έρχεται ύστερα από το άγχος που προκαλεί στους ανθρώπους η προσπάθεια που καταβάλουν για να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα, όταν δεν είναι πλέον ευχαριστημένοι από το έτερον ήμισυ.

Σύμφωνα με την Relate, μία βρετανική εταιρεία που ασχολείται με τις σχέσεις των ανθρώπων τον μεγαλύτερο αριθμό κλήσεων τον λαμβάνει τον Ιανουάριο, καθώς τα προβλήματα ενός γάμου ή μιας μακροχρόνιας σχέσης έρχονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Amicableπερισσότεροι από 40 χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν στο διαδίκτυο πληροφορίες για το διαζύγιο τον Ιανουάριο.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Relate δέχτηκε αύξηση 24% στις κλήσεις σε σχέση με τον μέσο όρο του υπόλοιπου χρόνου, ενώ και για φέτος οι σύμβουλοι της εταιρείας αναμένουν ότι τα ποσοστά των κλήσεων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα.

Πάντως οι ειδικοί λένε ότι τα ζευγάρια που φτάνουν στον χωρισμό αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αντιμετώπιζαν προβλήματα από καιρό πριν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

   
The Huffington Post

    
Share on Google Plus

0 σχόλια: