«αντρικές» λέξεις που οι γυναίκες δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν

Μην προσπαθείτε αδίκως, είναι πέρα για πέρα μάταιο: δε θα μάθουν ποτέ τι σημαίνουν…

Δεν ξέρει τι είναι το «πετρόλ»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έλεγε «Δεν μπορούν οι κορασίδες!» και θα σταυροκοπιόταν με συχνότητα Ντάνου. Ο φαλλοκράτης Borat θα εξέθετε μια πιο επιστημονική άποψη, σύμφωνα με την οποία «Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι μικρότερος από τον αντρικό. Είναι σαν κουκούτσι…».  Ο Αλέξης Τσίπρας θα το εξηγούσε λέγοντας πως ο εγκέφαλος των γυναικών έχει δύο αριστερά ημισφαίρια, τα οποία, όμως, κινούνται δεξιόστροφα και γι’ αυτό μπερδεύονται.

Όπως και να ’χει, η αλήθεια είναι μία: τα λατρεμένα μας θηλυκά αδυνατούν να κατανοήσουν τι σημαίνουν 10 γνωστές αντρικές λέξεις. Πριν βιαστείτε να πανηγυρίσετε και να αισθανθείτε ανώτεροι, βρε Homo Sapiens, προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα: ποιο χρώμα ακριβώς είναι το πετρόλ;

Τα βλέπετε; Το menshouse, λοιπόν, βρήκε 10 «πετρόλ» για τις γυναίκες, προκειμένου να τα έχουμε εύκαιρα και να τους τα τρίβουμε εντέχνως στη μούρη όταν διατείνονται ότι το IQ τους είναι τριπλάσιο από το δικό μας (που είναι, δηλαδή, αλλά όλοι έχουμε έναν καλά κρυμμένο Borat μέσα μας).

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιες λέξεις δε θα καταλάβει ποτέ μια γυναίκα, ακόμα κι αν κρατάει έναν Τεγόπουλο- Φυτράκη στο χέρι…
Ζυγοστάθμιση

Τι νομίζουν ότι είναι: Όταν ένας ανισόρροπος Ζυγός που θέλουν να πιάσουν γκόμενο, παλεύει να βρει τον εαυτό του. Να σταθμιστεί, δηλαδή.

Τι είναι στην πραγματικότητα: Ο έλεγχος των ελαστικών (και όχι μόνο) για την συμμετρική κατανομή του βάρους σ’ ένα αυτοκίνητο.
Απολελέ (και τρελελέ)

Τι νομίζουν ότι είναι: Ήχος που κάνει ένας ΠΑΟκτσής όταν πνίγεται εν μέσω ενός συνθήματος (Εύχρηστο στο «Απολελέ και τρελελέ για πάρτη σου Δικέφαλε»).

Τι είναι στην πραγματικότητα: Όταν απολύεσαι στον στρατό κι ακούς ήδη τα λελεδόνια να σου τραγουδούν.
Οφσάιντ

Τι νομίζουν ότι είναι: Κάτι στο ποδόσφαιρο… Με έναν παίκτη που… Μπάλα… Άμυνα… Επιθετικός… Female loading… Error 404: offside not found.

Τι είναι στην πραγματικότητα: Το οφσάιντ.


Αποκρατικοποίηση

Τι νομίζουν ότι είναι: Όταν κάποιος που του αρέσει αρκετά η ποίηση κρατιέται για καιρό από κάπου, όμως αίφνης αφήνει τα χέρια του.

Τι είναι στην πραγματικότητα: Η ιδιωτικοποίηση (του δημόσιου τομέα).
Βεντιλατέρ

Τι νομίζουν ότι είναι: Γάλλος ζωγράφος του 19ου αιώνα.

Τι είναι στην πραγματικότητα: Ο ανεμιστήρας που κρυώνει το νερό που ψύχει τον κινητήρα του αυτοκινήτου.
Γκατζολία

Τι νομίζουν ότι είναι: Ελληνίδα έντεχνη τραγουδίστρια- κάτι σαν την Ραλλία- που την έφαγαν τα κυκλώματα και δεν έκανε την καριέρα που μπορούσε.

Τι είναι στην πραγματικότητα: Ο Έβρος.

Ούπα

Τι νομίζουν ότι είναι: Βλάχικο «Όπα!».

Τι είναι στην πραγματικότητα: Το πλαστικό εξάρτημα που βάζουμε στον τοίχο για να βιδώσουμε στο εσωτερικό του μια βίδα.
Αντικούκου

Τι νομίζουν ότι είναι: Το πουλί (μια μπεκάτσα, ας πούμε), που θα περάσει στην θέση του κούκου που ξεκίνησε βασικός στο ματς. Αντί (του) κούκου, δηλαδή.

Τι είναι στην πραγματικότητα: Αυτό που υποτίθεται μας έριχναν στο φαγητό στον στρατό και μετά δεν μας σηκωνόταν (όχι η διάθεση) με τίποτα.
Pick n’ roll

Τι νομίζουν ότι είναι: Υποκατηγορία του rock n’ roll.

Τι είναι στην πραγματικότητα: Η συνεργασία κοντού- ψηλού στο μπάσκετ, με τον ψηλό να δίνει σκριν στον κοντό και μετά να ρολάρει προς την ρακέτα.

Πληθωρισμός

Τι νομίζουν ότι είναι: Όταν μια (άλλη) γυναίκα είναι πληθωρική γι’ αρκετό καιρό.

Τι είναι στην πραγματικότητα: Η αύξηση των τιμών σε μια σειρά από αγαθά ή υπηρεσίες.
Menshouse.gr 
Share on Google Plus

0 σχόλια: