Μια σοκολατένια απόλαυση για μικρά και μεγάλα παιδιά!
Η γιαγιαδίστικη συνταγή που αρέσει σε όλα τα «παιδιά» μου:
Υλικά:
- 1 πακέτο βούτυρο 250 γρμ.
- 400 γρμ. κουβερτούρα
- 7 κουταλιές ζάχαρη
- 1 κουτί εβαπορέ αδιάλυτο μεγάλο
- 1/2 ποτήρι νερό
- 7 κουταλιές κορν- φλάουρ
- 20 μπισκότα γεμιστά δίχρωμα (κρέμα – σοκολάτα)
Εκτέλεση:
- Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα, τα ζεστάνουμε έως να λιώσουν ομοιόμορφα, στο τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα κομμένα στα δυο.
- Τα βάζουμε σε ταψάκι με τσέρκι στο ψυγείο για 12 περίπου ώρες (καλύτερα από το βράδυ).
- Γαρνίρουμε γύρω – γύρω με δίχρωμα πουράκια όταν πλέον παγώσει και ξεφορμάρουμε.
Καλοφάγωτη!
Γράφει [και ζει] η Μαίρη Πετρούλια
Πηγή: fractalart.gr
Thessaloniki Arts and Culture http://www.thessalonikiartsandculture.gr
0 σχόλια: