Στιγμιαίο λάθος ...;

Όλοι θυμόμαστε την ατάκα  του διάσημου τραγουδιστή,αναφερόμενος στο παιδί που του προέκυψε από  μια παράνομη εξωσυζυγική σχέση.Ζήσαμε μεγάλες στιγμές απείρου κάλλους.
Δεν έχω σκοπό όμως να σας κάνω αναδρομή στην γελοία κατ’εμε εκείνη κατάσταση.
Αντίθετα θα την κρίνω αυστηρά και όλες δηλαδή  τις παρόμοιες καταστάσεις!!!!


Αναρωτιέμαι,επειδή όλο και πιο συχνά ακούω ανθρώπους να λένε  την ατάκα για παρόμοιες καταστάσεις(απιστίας) ή και απλής  «εξαπάτησης»,γενικά.
Τι σημαίνει στιγμιαίο λάθος ;


Στιγμιαίο λάθος  είναι όταν αγοράζεις ένα  παντελόνι ενώ  δεν το χρειάζεσαι και τα οικονομικά σου δεν είναι καλά.
Όταν παίρνεις απόφαση να κόψεις τα μαλλιά σου,σε μια άσχημη περιόδο της ζωής σου και μετανιώνεις,όταν  έστω τους αλλάξεις χρώμα!!!

Να πέσεις πάνω  σε κάποιον,να τον ερωτευτείς,να αναπτύξεις την Χ σχέση ,να κρατήσει και κάνα  χρόνο,δεν το λες και στιγμιαίο λαθος!!!!
Αν τελικά ήταν λάθος (λέμε τώρα) το ξέρεις μόνο εσύ  !!! Αλλά όχι και στιγμιαίο ρε μεγάλε !!!! Όχι,αυτό  το λες Έπεσα  κατά  συρροή,σύρθηκα για μήνες σε λάθη  κατά  εξακολούθηση. Στιγμιαίο δε το λες με τίποτα !!!!
Ή ας πουμε να κορόιδευεις και να λες ψέματα σε όποιον!!!! Το κάνεις συνειδητά τέλος  !!!!

Τι ανωριμότητα είναι αυτή δηλαδή που σε κάνει  να μην μπορείς να παραδεχτείς σαν άντρας  ή σαν θηλυκό,οτι ερωτεύτηκες κάποιον,και έκανες απιστία σε κάποιον  άλλον ;;!!!
Πόσο λίγος/η είσαι για να εξακολουθείς να θες να λες ψέματα στον άνθρωπό  σου ;;
Και όχι  μόνο  να λες ψέματα,αλλά να θες και να σε πιστέψει !!!! Να θες να πείσεις τους πάντες γύρω σου πως ήταν  ένα λαθάκι μωρέ .... να ξέρεις  δεν το ήθελα,δεν είναι όπως νομίζεις,εγώ εσένα  αγαπάω !!!
Ή να λες ψέματα για Χ λόγους και να εξακολουθείς να θες να σε πιστέψουν όταν πια έχει μαθευτεί η αλήθεια!!!!

Όχι  φίλτατε κι αγαπημένη !!!! Η απιστία ειναι  απιστία !!! Την έκανες  ;; Πέρασες καλά  . .Πάρε τώρα και το βάρος της ευθύνης της πράξης αυτής,δέξου τις συνέπειες και θα σου πω και Μπράβο!!!!
Φυσικά το Μπράβο Όχι  γιατί απάτησες τον άνθρωπό  σου,όχι . Αλλά  τουλάχιστον θα έχεις  δείξει θάρρος και ωριμότητα,για κάτι  που δεν είναι σωστό,αν στο έκαναν θα εξαγριωνόσουν και εν πάσει περιπτώσει δεν εξακολουθείς να περνάς τους γύρω σου για ηλίθιους !!!!


Χειρότερο από  το εξαπατείς κάποιον με όποιον τρόπο ,ξέρετε τι είναι ;;
Να τον περνάς για ηλιθιο και να θες να τον πείσεις πως δεν είναι αυτό  που φαίνεται !!!!
Όχι  χρυσό μου ΕΙΝΑΙ !!!!
Αντικειμενική και η απιστία !!!!
Όπως η φασολάδα  είναι φασολάδα,όπως το χόρτο είναι  πράσινο,όπως ο δρόμος έχει  δεξιά και αριστερά. Έτσι  και η απιστία είναι  απιστία και όχι  στιγμιαίο λάθος !!!!
Λάθος  είναι  το οτι δεν είχες τη δύναμη να μην εξαπατήσεις-κοροϊδέψει-απατήσει !!!!
Τον άνθρωπό σου-φίλο σου-αδερφό σου!!!!


Μερικά πράγματα ειναι  αυτά που φαίνονται οτι είναι ,κι όσο κι αν έχουμε χάσει τις αξίες μας ως άνθρωποι,όσο και να τα έχουμε ισοπεδώσει όλα γιατί  μας βολεύει,επειδή δεν θέλουμε να είμαστε  σωστοί και δυνατοί,αυτά  τα κάποια πράγματα θα είναι πάντα αυτά ακριβώς  που δείχνουν !!!!
Δεν δικαιολογούνται,δεν παρερμηνεύονται,δεν αλλάζουν!!!!
Είναι ωραίο να κάνεις κάτι και μετά να θες να το αλλάξεις στα μάτια του άλλου,ξέρεις όμως τι άλλο είναι ωραίο ;;;
Να σταθείς απέναντι σε κάποιον  έστω και για μια φορά στην ζωή σου και να πείς την αλήθεια,να δεχθείς το λάθος σου και ίσως και να συγχωρεθείς κι εύκολα,ποιος ξέρει  Ίσως  ο απέναντί σου να είναι πιο δυνατός από σένα και να σου συγχωρέσει αυτό  το οποίο λάθος έκανες !!!!


Πάρτε και το τραγουδάκι σήμερα και βάλτε το στα τέρματα !!!!
J.IAKOVIDOU 
Share on Google Plus

0 σχόλια: